Flere tilfeller av kjøring i rus natt til søndag

Politiet i Nord-Trøndelag har beslaglagt flere førerkort i løpet av natten.

Saken oppdateres.

Fire tilfeller av kjøring i ruspåvirket tilstand, både på vei og vann, har natt til søndag resultert i flere beslaglagte kjørebevis. Det melder politiet gjennom flere Twitter-meldinger.

- Det har vært en aktiv natt med en god del forhold, ja, forteller operasjonsleder i Trøndelag politidistrikt, Ole Tuset.

Den første meldingen kom like over klokken 01.00, da politiet var ute i båt på Åsenfjorden. Der møtte de på to personer som hadde byttet på å føre en båt, begge i beruset tilstand. Det var en mann i 30-årene og en kvinne i 20-årene fra Trondheim som var ute på fjorden. Begge ble fremstilt for prøvetaking og de blir anmeldt.

Klokken 01.24 ble det meldt inn til politiet om mulig kjøring i beruselse i Osen. En patrulje dro til stedet og påtraff en mann i 20-årene. Mannen ble fremstilt for prøvetaking og han har fått førerretten midlertidig opphevet.

Litt over klokken 02.00 ble det meldt om at en bil lå på taket i Snåsa, ved Øverbygdvegen. Det viste seg å være et enslig kjøretøysom hadde gått i autovernet på ei rettstrekning, og da havnet på taket. En mann i 20-årene ble sendt til legevakten, og han ble mistenkt for kjøring i beruset tilstand. Prøver ble tatt, samt at han ble avhørt og fikk førerkortet beslaglagt.

Halv fire natt til søndag var tre personer involvert i en kollisjon mellom to biler ved Skånes på fylkesvei 134. Alle ble for sikkerhets skyld sendt til legevakt for en sjekk. Årsaken til kollisjonen skal ha vært at en bil ble påkjørt bakfra. En mann av utenlandsk opprinnelse i 30-årene mistenkes for kjøring i beruset tilstand, og har fått førerkortet midlertidig beslaglagt.

- Heldigvis har ingen personer blitt skadet av disse hendelsene, men det er såklart bare tilfeldigheter også. Det er ikke gitt at det går bra, oppsumerer Tuset.


Følg Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter

På forsiden nå