Bil ligger på siden ved E6 i Harran

Enslig bil har kjørt ut, og det skal ikke være personskade.

Saken oppdateres.

Politiet meldte klokka 05.49 om en utkjøring på E6 ved Harran, og at det ikke er noen personskade.  Bilen skal ligge på siden og utenfor veien på E6 ved Harran, og den skal ikke være til hinder for trafikk som passerer.

- Det var en familie som er på vei nordover som var i bilen. De er nå sjekket av ambulansepersonell på stedet og betegnes som uskadd, sier operasjonsleder Lars Letnes hos politiet i Trøndelag.

Politiet var klokka 06.17 på vei til stedet for å ta forklaring fra de i bilen. Klokka 07.44 skal stedet ha vært ryddet, og politiet opplyser at bilen kjørte ut på høyre side av veien. Ifølge politiet erkjenner føreren å ha sovnet, og det blir tatt beslag i førerkortet.


 
§
Vis debatt
comments powered by Disqus
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå