Avlyser Åge og Sambandet i Verdal

Arrangørene velger å avlyse konsert i Folkeparken etter obsvarsel.

Åge og verdens største band: TSOs bidrag gjennom kvelden gjør at Sambandet ikke oppleves som så koreografert. De nye arrangementene gjør både låtene og opplevelsen mer kantete, på en positiv måte, skriver vår anmelder.  Foto: Morten Antonsen

Saken oppdateres.

Konserten med Åge og Sambandet var planlagt lørdag kveld i Folkeparken i Verdal, men konserten blir nå avlyst. Det skriver Trønder-Avisa.

– Vi har fått advarsler fra flere hold angående regnværet som er ventet, og har snakket med Meteorologisk Institutt, sier arrangementsansvarlig Svein Edvard Selnes til Trønder-Avisa.

LES OGSÅ: Kraftig vær gir fare for lokale oversvømmelser og jordskred

Han henviser til en pressemelding sendt ut av Verdal IL lørdag ettermiddag.

– Må tenke på sikkerheten

I pressemeldingen står det at det ekstreme værvarselet gjør at arrangøren først og fremst må tenke på sikkerheten.

LES OGSÅ: Et møte det gnistret av

– Dette gjelder både for publikum og sceneforholdene. Med flere tusen mennesker tilstede under slike værforhold vil det være uforsvarlig å gjennomføre konserten.

Planlegger ny konsert

Styret i Verdal IL skriver videre at ny konsert er planlagt 2. september. De som har kjøpt billett kan enten få denne refundert, eller benytte billetten på konserten om to uker.

– Selv om Åge og Sambandet har et hektisk program har de lovet oss å komme lørdag 2. september. De som har kjøpt billett på forhånd vil nå få dette refundert hvis ønskelig, eller bruke den på den nye konserten. Evt refusjon av billett taes igjennom Kultar.no, sier pressemeldingen.

LES OGSÅ: - Det er en sprø verden. Man kommer hjem fra turné, setter seg ned og venter på romservice.

På forsiden nå