Vogntog kjørte videre etter ulykke i Stjørdal

En bilfører måtte bråbremse da et vogntog plutselig skiftet felt på E6, og ble derfor påkjørt bakfra. Lastebilen kjørte imidlertid videre, opplyser politiet.

Politiet opplyser at de leter etter et vogntog etter at en personbil måtte bråbremse, hvorpå det skjedde en påkjørsel bakfra. Det var saktegående trafikk på ulykkesstedet på E6 ved Værnes etter hendelsen mandag morgen.  Foto: Erling Skjærvold

Saken oppdateres.

Politiet lette etter vogntoget etter ulykken på E6 mandag morgen.

Kjøretøyet har blå trekkvogn med røde detaljer og hvit kapellhenger med påskrift, ifølge en Twitter-melding fra politiet etter hendelsen.

I 12-tiden ble vogntoget stoppet på Heimdal i Sør-Trøndelag.

- Vi fant vogntoget på Heimdal der den finske sjåføren hadde stanset. Han hadde lagt seg inn i et annet kjørefelt og forårsaket ulykken, men tydeligvis ikke fått med seg det. Vogntoget hadde ikke fått noen skader. Vi har registreringsnummer på kjøretøyet og personalia til fører og han har fått kjøre videre, sier operasjonsleder hos politiet i Trøndelag Bernt Tiller.

Opplysningene er oversendt politiet i Stjørdal som tar saken videre.

- Bråbremset

Politiet i Trøndelag opplyste om trafikkulykken klokken 09.42. Hendelsen i sørgående løp på E6 ved avkjøringen til Værnes i Stjørdal. Politiet rykket ut til stedet sammen med ambulanse og brannvesen.

De to personbilene som var involvert i ulykken kjørte sørover da vogntoget skal ha skiftet felt.

- Den første bilen bråbremset da en lastebil plutselig skifta felt, og ble så påkjørt av bilen bak, skriver politiet på Twitter.

Til legevakt

En av førerne fikk behandling for nakkesmerter på stedet.

- En person kjøres til legevakt for sjekk, opplyser operasjonssentralen videre.

Det var saktegående trafikk på E6 etter hendelsen. Klokken 10.04 melder politiet at veien er ryddet og åpen for fri ferdsel.

Nødetatene rykket ut til en ulykke på E6 ved Værnes mandag morgen. 
        
            (Foto: Erling Skjærvold)

Nødetatene rykket ut til en ulykke på E6 ved Værnes mandag morgen.  Foto: Erling Skjærvold

§
Vis debatt
comments powered by Disqus
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå