Åre

Tyver brukte bil som rambukk for å komme seg inn i butikker

Politiet i Trøndelag er også varslet om hendelsen og ønsker tips.

Politiet har sperret av området utenfor sportsbutikken som ble rammet. Foto: polly lindholm

Saken oppdateres.

Svensk politi opplyser at det er gjennomført to grove tyverier i Åre natt til tirsdag. Tyvene har brukt kjøretøy som rambukk og har knust seg vei inn i flere bygninger.

Politiet fikk melding om hendelsene klokken 03.47. I en melding på polisen.se opplyses det om at det er butikkene Hanssons Sport og J Lindberg som er blitt utsatt for det politiet omtaler som «smash and grab». Bilen som ble brukt står fortsatt igjen på åstedet.

Ifølge Østersundsposten var politiet på plass i Åre først 40 minutter etter at alarmen gikk. Tyvene har derfor hatt god tid på seg. Tyvene hadde også strødd ut såkalte fotangler, for å stoppe biler på vei mot stedet. Fotangler har pigger som lett punkterer bildekk.

Politiet i Trøndelag ber også om tips om noen kan ha gjort observasjoner i grensetraktene.

- Om noen har gjort interessante observasjoner langs veiene her i Trøndelag må de gjerne ta kontakt med oss. På svensk side er det mer naturlig at de kontakter svensk politi, sier operasjonsleder Ole Tuset ved Trøndelag politidistrikt.

Tips til svensk politi kan gis på telefon 0046 11414.

Følg Adresseavisen på FacebookInstagram og Twitter

 
§
Vis debatt
comments powered by Disqus
Gikk du glipp av disse?