Ti busser utbrent i Nærøy

Bussene tilhører Trønderbilene.

Ti busser ble totalt ødelagt etter brannen i Nærøy natt til tirsdag.   Foto: Politiet

Saken oppdateres.

Klokken 3.10 natt til tirsdag fikk politiet melding om brann i busser ved Trønderbilenes servicesenter på Kolvereid i Nærøy kommune.

- Det var forbipasserene som først varslet. Beboere i nabolaget ringte oss også og meldte om at de hørte smell. Da vår patrulje kom til stedet var samtlige busser så godt som utbrent. Vi fikk melding klokken 3.10, men brannen har nok startet en stund før det, sier operasjonsleder Ebbe Kimo ved Trøndelag politidistrikt.

- Det vibrerte i veggene

Asgeir Eliassen, som hadde leid seg hytte i området, våknet av et høyt smell. 

- Det vibrerte i veggene. Det hørtes ut som det var brutt ut krig, sier Eliassen til VG

Det var ikke fare for at brannen skulle spre seg til bygninger i nærheten. Trønderbilene er varslet om hendelsen. Brannvesenet drev tirsdag morgen med etterslukking. Årsak til brannen er foreløpig ukjent.

- Det kan se ut som brannen kan ha spredd seg fra buss til buss, men det er vanskelig å si. Vi må snakke med brannvesenet og foreta noen avhør før vi kan si noe mer om hva som har skjedd, sier operasjonsleder Kimo.

- Trist

- Dette var skikkelig trist, sier administrerende direktør Vidar Kjesbu i Trønderbilene i en kort kommentar til Adresseavisen tirsdag morgen.

Han vil nå samle informasjon om det som har skjedd før han uttaler seg mer om hendelsen og eventuelle følger av at ti busser er satt ut av drift. 


Tips oss! Har du opplysninger, bilde eller video?

Telefon: 464 07 200 webred@adresseavisen.no


Følg Adresseavisen på FacebookInstagram og Twitter.

§
Vis debatt
comments powered by Disqus
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå