Hele fem personer vant førstepremien i Lotto lørdag kveld og ble 2.955.570 kroner rikere.

Blant dem var en mann fra Leksvik.

- Nå vet jeg ikke hvordan jeg skal føle det gitt. Det kan da itj vær sant at det er min kveld i kveld, sier mannen til Norsk Tipping.

- Nei, nå må jeg pinadø sprette cognacen, for jeg tror ikke at jeg får sove i natt, sier den glade vinneren videre.

Mor og datter vant tre millioner hver

To av lørdagens vinnere er fra Tromsø - og viser seg å være mor og datter. De to hadde ifølge Norsk Tipping spilt på «bestemors lottokupong».

- Er dette seriøst? Det er den beste nyheten jeg noen gang har fått. Jeg har seks barn, og vi bor i en liten leilighet med to soverom. Nå blir det hus, sier datteren (35).

- Jeg er helt skjelven og går bare rundt meg sjøl. Dette har jeg drømt om i mange år, fortsetter hun.

Moren kunne ikke tro det var sant at hun også hadde vunnet førstepremien.

- Jeg hadde jo aldri trodd at jeg skulle bli millionær. I tillegg at jeg og datteren ble det samme dag. Nei, jeg er helt målløs. Tårene bare triller her. Nå skal jeg ta meg en ferie i hvert fall. I tillegg har jeg flere barn og barnebarn, sier hun.

- Jeg blir rett og slett stum

De to andre vinnerne var en kvinne fra Østfold og en mann fra Vest-Agder.

- Herregud, tuller du med meg. Dette er det verste jeg har hørt. Jeg blir rett og slett helt stum, sier vinneren fra Skiptvet i Østfold.

- Dette kom litt brått på, men det føles kjempebra å være Lotto-millionær. Jeg har spilt samme kupongen fra og til i 20 år, sier vinneren fra Lyngdal i Vest-Agder.

Mannen fra Vest-Agder vant i tillegg flere 2. og 3. premier, og vant til sammen 3.661.590 kroner.

Oslomann fikk 1 million

Fram til 11. november trekker Norsk Tipping ut én ekstra Lotto-spiller hver lørdag som får 1 million kroner. Denne gangen var det en oslomann i 30-årene som ble millionær.

Ukens vinnertall var 6 - 9 - 15 - 27 - 29 - 30 - 34. Tilleggstall: 3