En person til sykehus etter utforkjøring i Verdal:

Bil totalvrak etter å ha truffet tre og rullet rundt

En person er bragt til sykehus. Skadeomfanget er ifølge politiet uvisst, men vedkommende var ved bevissthet.

- Et enslig kjøretøy har kommet ut av veien på venstre side, og her har den truffet ei bjørk og rullet rundt. Bilen fullstendig totalvrak, sier innsatsleder Rune Reinsborg hos politiet i Trøndelag. Foto: LEIF ARNE HOLME

Saken oppdateres.

Politiet meldte klokka 02.09 at en bil skal ha kjørt inn i et tre i Stiklestad alle i Verdal.

- Et enslig kjøretøy har kommet ut av veien på venstre side, og her har den truffet ei bjørk og rullet rundt. Bilen er fullstendig totalvrak, sier innsatsleder Rune Reinsborg hos politiet i Trøndelag.

Ifølge politiet tyder spor på stedet på at bilen var på vei i retning vest, mot Verdal sentrum.

- En person er kjørt til sykehus. Skadeomfanget er noe uklart, men vedkommende var ved bevissthet, sier innsatsleder Reinsborg til Adresseavisen.

Uvisst om flere var i bilen

Politiet vet ikke om det var flere i bilen, og det gjøres nå søk med politihund i området rundt skadestedet. Det avhøres også vitner, men det skal ikke ha vært konkrete vitner til selve utforkjøringen.

- Det tyder på stor hastighet for her har det vært store krefter i sving, så vi vil gjøre videre undersøkelser med kriminaltekniker og også antakelig Statens vegvesens ulykkesgruppe, sier innsatsleder Rune Reinsborg.

Ulykkesgruppa på stedet

Politiet meldte klokka 04.45 på Twitter at fører er kjørt til Levanger sykehus, og det er tatt blodprøve av vedkommende. Statens vegvesens ulykkesgruppe og teknisk skal nå være på stedet for å gjøre undersøkelser.

- En patrulje som har vært innom sykehuset, rapporterer at føreren ikke virker å ha tegn til ytre skader. Men vedkommende blir på sykehuset til observasjon over natten, sier operasjonsleder Viola Elvrum hos politiet i Trøndelag.


 
- Det tyder på stor hastighet for her har det vært store krefter i sving, så vi vil gjøre videre undersøkelser med krimtekniker og også antakelig Statens vegvesens ulykkesgruppe, sier innsatsleder Rune Reinsborg hos politiet i Trøndelag. 
      (Foto: LEIF ARNE HOLME)

- Det tyder på stor hastighet for her har det vært store krefter i sving, så vi vil gjøre videre undersøkelser med krimtekniker og også antakelig Statens vegvesens ulykkesgruppe, sier innsatsleder Rune Reinsborg hos politiet i Trøndelag. Foto: LEIF ARNE HOLME

- Det tyder på stor hastighet for her har det vært store krefter i sving, så vi vil gjøre videre undersøkelser med krimtekniker og også antakelig Statens vegvesens ulykkesgruppe, sier innsatsleder Rune Reinsborg hos politiet i Trøndelag. 
      (Foto: LEIF ARNE HOLME)

- Det tyder på stor hastighet for her har det vært store krefter i sving, så vi vil gjøre videre undersøkelser med krimtekniker og også antakelig Statens vegvesens ulykkesgruppe, sier innsatsleder Rune Reinsborg hos politiet i Trøndelag. Foto: LEIF ARNE HOLME

En person til sykehus etter utforkjøring i Verdal: Stiklestad Alle, 7650 Verdal, Norge

§
Vis debatt
comments powered by Disqus
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå