- Jeg opplevde det som veldig dramatisk

Se den farlige forbikjøringen her.

Se den farlige forbikjøringen her

Saken oppdateres.

Søndag ettermiddag fikk en bilist på E6 ved Skogn seg en kraftig støkk. På filmen øverst i saken kan du se en grå personbil hive seg inn foran en semitrailer, lastet med stålelementer - rett før innsnevringen av veien. 

- Det var bare trailersjåførens nedbremsing og at han la seg inn mot autovernet som forhindret en stygg ulykke, hevder et øyenvitne til adressa.no.

Dramatisk

Den potensielt farlige situasjonen kunne vært unngått hvis føreren hadde kjørt forbi før innsnevringen, mener vitnet.

- Jeg opplevde det hele veldig dramatisk. Det er helt meningsløst å kjøre forbi, når han har ligget bak så lenge, og kunne passert for lenge siden, sier øyenvitnet.

LES OGSÅ: Dette mener Datatilsynet om dashcam

- Helt uakseptabelt

- Denne typen kjøreadferd setter eget og andres liv i fare, og er selvfølgelig helt uakseptabel. Det er svært vanskelig å forstå hva som kan ligge til grunn for en slik uakseptabel oppførsel, og hvilke motiver den enkelte kan ha for å sette eget og andres liv i fare, sier Håvard Tømmervold, politioverbetjent i Sør-Trøndelag politidistrikt.

Tømmervold forteller at denne type adferd i trafikken ikke er uvanlig. Politiet mottar flere klager fra trafikanter på lignende situasjoner, og opplever det med egne øyne, både i jobbsammenheng og privat.

- I mange tilfeller blir uaktsomme bilførere berget av medtrafikanter slik at ulykkessituasjoner unngås. Det er sannsynligvis slik i denne situasjonen også, uten at dette klart dokumenteres i filmen, sier politioverbetjenten.

Adressa.no har forsøkt å komme i kontakt med føreren av bilen, uten hell.

SE OGSÅ: Vanvittig forbikjøring på fylkesvei 705


Følg oss på facebook

Følg oss på instagram

På forsiden nå