Lefsetruse for hårete nordtrøndere

I forrige uke lanserte de jentebikien laget av lefse, denne uka er det nytt stunt på gang: En herrekolleksjon.

Saken oppdateres.

Gjengen bak «Opplysningkontoret ferr læms» tar ikke sommerferie, ska vi tro aktivitetsnivådet de siste to ukene.

TV-ADRESSA: Se hvordan lefser kan bli bikini

I forrige uke lanserte de lefsebikien for jenter, og en ellevill instruksjonsvideo ble laget på oppfordring fra adressa.no.

Sommertuntet fra vennegjengen fikk stor oppmerksomhet i nasjonale medier, og toppes denne uka med en ny instruksjonsvideo - denne gangen av en herrekolleksjon.

- Nå har 17.000 sett filmen med "gjør-det-selv-bikini" og da skjønte vi at her måtte vi følge opp med en herrekolleksjon. Må nesten smi mens jernet er varmt, sier Siri Bye Guldbækhei Johansen, «Moteansvarlig og Overlæmssmørar» i kontoret som ble startet på gøy.

TV-ADRESSA: Se herrekolleksjonen her!

Opplysningskontoret forteller at tilbakemeldingene de har fått etter lefse-bikinien har pekt i retning av at man nå burde ha et alternativ også for menn.

Lokale helter med mye hår

- Vi har fått med oss to lokale helter- den ene fra Grong den andre fra Høylandet. Utseendet taler for seg - det her er ordentlige menn, ikke noen puslete vestkantgutter. Autentiske modeller. De bærer tynnlefsa med stolthet og viser hvor flott denne kan sitte. Men om man velger å ha rumpa bar bestemmer man selv. Ikke noe press, sier Lise Marie Mørkved, «Administrerende klenningkløpper», til adressa.no

SI DIN MENING: Er lefsetrusa fin nok?

De to hårete modellene skal være midt i blinken for lefsekreasjonen.

- Å være hårete gjør at lefsetrusa vil feste seg som til en borrelås, utdyper klenningskløpperen om herrekolleksjoen som har hentet inspirasjon fra antikken.

Eksklusivt for Adresseavisen

- Det er en luftig sak, en gresk gud-modell som gir en god holdning. Se hvor lett de hopper de to som bærer den! sier Lise Marie med nesten helt alvorlig tonefall.

En ordentlig lefsespeedo er ennå ikke klar for markedet.

TV-ADRESSA: Se alle nyheter

- Eller markedet er ikke helt klar for den. En instruksjonsvideo om denne vil nok bare vises på voksen-nettsider, hehe. Vi tror ikke det norske follk vil takle et mannebein i lefsespeedo, sier Lise Marie.

I uke 31 vil Opplysningskontoret ferr lems holde workshop i Lierne. Her skal nye lefsekolleksjoner arbeides frem.

 
 
 
På forsiden nå