Mannen, som er siktet for legemsfornærmelse, ble avhørt på nytt i saken torsdag. Ifølge politiet erkjente han da de faktiske forhold.

- Han forklarte at det har vært en uoverensstemmelse i forkant av denne hendelsen som gjør at de står sammen og krangler. Det er ikke helt klart hva som gjør at de krangler, sier fungerende lensmann i Namsos, Erling Lundstadsveen.

I en video, som ble spredd til flere medier torsdag, kan man se at en mann får hodet slått i bakken av en annen mann. Gutten blir tvunget til å knele på bakken av voldsutøveren som samtidig roper «ned, ned». Etterpå viser videoen at gutten blir kastet langs bakken. Videoen knyttes av politiet til en voldshendelse som ble anmeldt i Namsos natt til 5. juli.

Offeret har tidligere sagt at han tror at gjerningspersonen slo han fordi han er utlending. Dette avviste gjerningsmannen da han ble avhørt torsdag.

- Gjerningsmannen påstår at det ikke var rasistisk motivert. Vi undersøker dette videre, men vi har ikke holdepunkter for å si at det finnes noe rasistisk miljø i Namsos, sier Lundstadsveen.

Mannen som er siktet i saken har ikke ønsket å få oppnevnt noen forsvarer.