Festen ødelagt på danskebåten:

- Bryllupsmiddagen ble ødelagt

Det som skulle være et hyggelig bryllupscruise med danskebåten, ble forvandlet til et mareritt for det nordtrønderske paret.

Saken oppdateres.

De hadde bestilt brylluypscruise med Stena Saga, og brudeparet så frem til en hyggelig middag med sine 17 gjester.

Men slik gikk det ikke, skriver VG i dag.

- Fryktelig nedtur

Ingen på båten hadde nemlig fått med seg at det store følget hadde bestilt bryllupsmiddag, dermed kom bruden stivpyntet til kafeteriaen uten et sted å sitte.

- Det var en fryktelig nedtur. Da vi kom skulle gjestene ha sittet til bords, men ikke noe var ordnet, forteller bruden Aud-Elisabeth Gaarder til VG.

Sammen sin ektemann Arild Thorsen skulle hadde Gaarder bestilt cruiset, og sagt klart i fra om at det var snakk om en bryllupsfest.

- Det ble spurt om vi ville spise på eget rom, men det ble avtalt at vi skulle spise i restauranten og at vi skulle få et eget bord.

Men på båten hadde ingen fått beskjed om at det kom et brudepar.

Får ny tur

Det ble i all hast ordnet en gruppe småbord og pyntet med hvite duker. Likevel ble det en nedtur.

- Hele bryllupsmiddagen ble ødelagt for min del. Jeg orket ikke engang å spise maten. Resten av turen ble selvsagt også preget av den dårlige opplevelsen, sier Gaarder til VG.

Linjedirektør i Stena Saga, Stein Wettergreen, beklager hendelsen brudeparet ble utsatt for. Han mener det hele beror på en misforståelse i forbindelse med bestillingen.

- Det hele er fryktelig leit. Vi hadde rett og slett ikke oppfattet at det var selve bryllupsfesten som skulle være ombord, sier Wettergreen.

Stena Saga har nå tilbudt paret en ny tur, på rederiets regning. I tillegg betaler selskapet flybilletten fra Værnes og ned til Oslo.

På forsiden nå