Skal ha sklidd ut i motsatt kjørefelt

44-åring fra Namsos omkom i voldsom kollisjon onsdag.

Saken oppdateres.

Det var Hans Martin Aakvik som omkom i møteulykken på Spillumshøgda i Namsos onsdag. Kollisjonen skjedde på fylkesvei 17 like etter klokken 14.00.

Fikk sleng

Ifølge politibetjent Jon Christian Johansen ved Namsos lensmannskontor var det få vitner til dødsulykken. Kvinnen som førte den andre bilen har imidlertid forklart seg for politiet torsdag. Hun skal ha vært preget av ulykken.- Det kan virke som den omkomne fikk en sleng på bilen slik at den sklei ut i motsatt kjørebane. Der ble den truffet i førersiden av kvinnens bil, sier han til adressa.no.Avdøde fylte 44 år i går. Han er hjemmehørende i Namsos-distriktet og etterlater seg samboer og to små barn.

Svært glatt

Det skal ha vært svært glatt på strekningen. Politiets var i går på åstedet for å gjennomføre undersøkelser. Det samme var ulykkesgruppa til Statens vegvesen. Saken etterforskes videre og Johansen avventer svar på disse undersøkelsene.- Vi har ikke mistanke om at kvinnen har kjørt for fort. Det foreligger heller ingen mistanker om promillekjøring fra noen av partene, sier han.

 
På forsiden nå