Bil rullet 60 meter etter utforkjøring

To personer til sykehus etter trafikkulykke i Levanger.

Saken oppdateres.

En mann er brakt til St. Olavs Hospital, mens en annen er kjørt til Sykehuset Levanger etter en trafikkulykke på Setersmyra på fylkesvei 774 i Levanger natt til lørdag.

Mannen som ble sendt til St. Olavs hadde ennå ikke kommet til bevissthet da han ble kjørt fra stedet i ambulanse. Han ble slengt ut av bilen under rundvelten. Ifølge en pressemelding fra St. Olavs Hospital lørdag formiddag har han fått meget alvorlige skader og tilstanden er kritisk. Han behandles ved intensivavdelingen på sykehuset.

Den andre personen har fått skader i en fot og en skulder, og kom seg ikke ut av bilen etter utforkjøringen.

Reagerte på spor

- Et enslig kjøretøy har kjørt ut av veien og rullet rundt i 50-60 meter før det stoppet i en åkerkant. Bilen er å regne som totalvrak, sier Olav Strid, politiets innsatsleder på stedet.

Ulykken skjedde på en rettstrekning, og bilvraket ble oppdaget av en forbipasserende drosjesjåfør som reagerte på spor. Det er usikkert hvor lenge bilen sto der før ulykken ble oppdaget.

Dekkene vridd av bilen

Ifølge adressa.nos fotograf på stedet har bilen rullet ned en slak nedoverbakke før den stoppet i et nettinggjerde ved en låve. Alle dekkene er vridd av bilen, og alle airbagene er utløst. Det ligger mange vrakdeler utover jordet.

Meldingen om ulykken kom klokken 5.05 natt til lørdag.

 
 
 
 
På forsiden nå