Slo barnevernsansatt i ansiktet

De to barnevernsansatte måtte flykte etter at en av dem hadde blitt utsatt for slag og trusler av en mann de oppsøkte i embets medfør.

Saken oppdateres.

Mannen fra Indre Namdal er ifølge Namdalsavisa dømt til 30 dagers ubetinget fengsel. I tillegg må han betale 1500 kroner i saksomkostninger.

Måtte flykte

Det var i fjor høst mannen slo en ansatt i barnevernstjenesten i ansiktet. Hun måtte sammen med en kollega flykte fra mannens bopel på grunn av trusler og slag.

Mannen og de to kvinnelige barnevernsarbeiderne hadde en omkring to timer lang samtale, og ved et par anledninger ble mannen hissig. Mannen skal ha hisset seg opp da hans ferieturer med sønnen ble diskutert.

Slo med knyttneven

Han ba de to kvinnene forsvinne fra huset, noe de bestemte seg for å gjøre. Da de var på vei ut fra stua, kom han mot dem og slo dene ene i ansiktet med knyttneven. Hun ble rød, øm og hoven på det høyre kinnet. Han slo deretter ut dokumentene kvinnen hadde i hendene.

Da de to plukket opp papirene, kom han mot dem på nytt. De ble redde for at han igjen skulle slå og flyktet. Først et stykke unna stoppet de for å ta på seg skoene og diskutere det de hadde opplevd.

Husker ikke slag

Retten har ikke festet lit til mannens forklaring. Han har til politiet forklart at han ikke husket å ha slått den ene kvinnen, men han innrømmet å ha vært sint. Han benektet å ha oppført seg truende, men vedgikk at han kanskje hadde vært for hard i munnbruken.

Ifølge Namdalsavisa innrømmet at å ha slått papirene ut av hendene på den ene kvinnen, og han har til politiet forklart at han muligens hadde vært borti hennes ansikt, men at det uansett ikke var hardt.

Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå