- Denne var litt drøy

Frekk parkering vekket oppsikt under lunsjen på Heimdal.

Denne parkeringen fikk Christian Heggernes til å riste på hodet rundt lunsjtider torsdag ettermiddag.  

Saken oppdateres.

Christian Heggernes bruker innimellom å spise lunsj i bilen på parkeringsplassen ved Rema 1000 på Heimdal. I dag ble han vitne til en spesiell parkering som fikk ham til å flytte blikket fra matpakka.

- Aldri sett lignende

- Jeg satt og spiste da denne bilen kom kjørende og parkerte rett foran inngangen. Bilen sto på tvers av to handikapplasser, sier han til Adressa.no.

Ut av bilen kom en kvinne som gikk rett inn på butikken. Det var ingenting som tydet på at hun hadde handikapp-bevis på bilen.

- Det første jeg tenkte var at det var en idiotisk parkering. Å ta to handikapp-plasser fra noen er litt drøyt. Jeg har aldri sett en sånn parkering før, sier Heggernes.

LES MER: - Synd at folk ikke legger merke til skiltingen

På den kommunale parkeringsplassen var det flere ledige plasser ifølge Heggernes.

- Jeg vet ikke hvor lenge sjåføren var inne i butikken, jeg dro før hun kom tilbake, sier han.

Sjelden at folk feilparkerer

Kjøpmann Tor Osvald Lund ved Rema 1000 på Heimdal opplyser at det er svært sjelden at de får klager på bilister som feilparkerer på handikapplassene.

- Det er et veldig lite problem, men det er enkelte som er frekke nok til å benytte disse plassene siden de er nærmest inngangsdøra. Og det synes vi selvsagt er negativt, sier han.

LES MER: Politiet tok handikapplassering i Midtbyen

Trondheim parkering sier at denne parkeringen ville kvalifisert til parkeringsbot og i verste fall borttauing.

- Feilparkeringer på plasser for forflyttingshemmede er dessverre et stort problem og Trondheim parkering ser alvorlig på dette, sier Endre Olav Østgård i Trondheim parkering.

På forsiden nå