Kattehotell i særklasse

Hotelldirektør Anne Britt Skatvold elsker sine sære hotellgjester.

Saken oppdateres.

Skatval kattehotell åpnet 1. mai, og ifølge hotelldirektør Anne Britt Skatvold har bookingen vært over all forventning.

- Det har vært bestillinger hver dag, og i juli er alle suitene booket. August begynner også å bli fullt opp, sier hun.12 suiter

Kattehotellet er etablert i fjøset til Skatval gård, som ligger like ved E6 på Skatval i Stjørdal. Mai viste seg å være en god oppstartsmåned med flere langhelger som førte til at mange trengte et sted å gjøre av kattene sine.

- Jeg startet med dette fordi jeg har katt selv, og jeg fant ingen kattehotell eller -pensjonat i nærheten. Jeg fant ut at jeg skulle starte opp på egen hånd, forklarer Skatvold.

Etter 2-3 måneder med snekring og utbygging av fjøset sto kattehotellet klart med 12 suiter som har luke med privat luftegård og 28 vanlige rom.

- Kundene synes det er fint at rommene er lyse og trivelige, og alle fasiliteter som finnes i en vanlig leilighet er også her, sier hun.Tunfisk på fredager

Det er heller ingen tvil om at kattene trives godt, og hotelldirektøren arbeider hardt for at de skal synes servicen er upåklagelig.

- Jeg er mye sammen med dem, og de blir luftet flere ganger om dagen i to innhegninger. Det er flere lekeapparat her, og jeg lar de også få være sammen med hverandre hvis eierne har sagt at det er greit, sier hun. Det blir også tid til kosing, børsting og på fredager er det tunfisk i måtskåla.

- Litt stil må det være, sier hotelldirektøren.Enkelte katter er skeptisk til plassen de første dagene, og viser tydelig at de er misfornøyd.

- Det er gjerne overlegne og furter i starten, men jeg synes det er veldig artig når jeg klarer å vende dem. Men katter er jo noen sære skapninger, sier hun lattermildt.

Henter på Værnes

Kattehotellet ligger bare sju kilometer fra Trondheim lufthavn Værnes, og Skatvold tilbyr henting og levering av kattene på flyplassen.

- Jeg har allerede hentet katter på Værnes, og mange kunder er glad for å slippe den ekstra turen. Det er en super beliggenhet, og vi har kunder fra både Trondheim og Namsos, sier hun.Katteeierne har også mulighet til å bestille vask og klipping, og dersom noen trenger vaksine eller medisinsk tilsyn, så har Skatvold en veterinær som kan rykke ut.

- Foreløpig er det bare meg, men jeg må ha noen i bakhånd etter hvert. Det er ikke mulig å ta seg av 40 katter samtidig, sier hun.

 
 
 
 
 
 
På forsiden nå