Ny konkurs for O’Martins

Den tidligere gatekjøkken- og restaurantkjeden O’Martins smuldrer sakte opp. Tirsdag ble det åpnet konkurs i selskapet O’Martins Instore.

Saken oppdateres.

I fjor høst gikk restaurantene på Rosendal og Heimdal konkurs, nå er også selskapet O’Martins Instore under konkursbehandling. Selskapet drev inntil november 2007 restaurant på City Syd.

Dermed er gründer Ole Martin Thorvaldsen helt ute av kjeden han hadde store planer for. Han startet sitt konsept med hurtigmat fra et gatekjøkken i 1985 og bygget O’Martins opp til en stor aktør med gatekjøkken flere steder i Trondheim.

Landsdekkende kjede

Den gangen hadde Thorvaldsen ambisjoner om å etablere en landsdekkende kjede med O’Martins-restauranter. Målet var at O’Martins skulle innta rundt 30 steder i Norge og nå en omsetning over 200 millioner kroner innen 2005.

Slik gikk det ikke. Vekstambisjonene forsvant, det samme gjorde fastfood-stedene. Først stengte hans mest kjente sted, O’Martins i Olav Tryggvasons gate, deretter skjedde det samme på Lerkendal, før det ble det konkurs på Rosendal i september 2007, deretter ved Heimdal i november samme år. Kjeden har tidligere også vært til stede i Stjørdal.

Aktiv i eiendom

Selskapet O’Martins Instore er ifølge bobestyrer, advokat Stein Knut Tonning hos Schjødt, et tomt selskap, ettersom leiekontrakten på lokalet ved City Syd samt aktiva i november fjor ble overført til en ny driver.

Ole Martin Thorvaldsen er nå aktiv innen eiendom, bl.a. på Persaunet, hvor Thorvaldsen er daglig leder for selskapet Tregården Holding som er involvert i flere prosjekter.

Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå