Dette er andre gang på under én måned at et Amentio-selskap blir begjært konkurs. Forrige gang var det Skatteetaten som la inn en konkursbegjæring mot eierselskapet til Amentio Datakjeden, Amentio Holding.

Den begjæringen ble imidlertid trukket kort tid etterpå, og Amentio hevdet at tvisten var ute av verden.

Har du bestilt varer hos Amentio Datakjeden men ikke fått dem levert, ta kontakt med adressa.no på borge.sved(at)adresseavisen.no.

Stengt butikk

Torsdagens konkursbegjæring faller sammen med at Datakjeden i Tønsberg, som er eid av Amentio Datakjeden etter en fusjon i fjor høst, torsdag stengte dørene uten forvarsel, skriver Tønsbergs Blad.

Da avisen forsøkte å ringe nummeret som sto på døren, ble de videreformidlet til selskapets hovedkontorer i Trondheim, uten at noen tok telefonen.

Ikke fått varene

Amentio Datakjeden har den siste tiden også hatt problemer med å levere varer som kunder har bestilt på nettet.

Saken ble bredt debattert på nettet og de fleste meldte om problemer med internettbutikken.

Siste gang jeg handler hos Amentio!!! Bestilte varer i januar og forskuddsbetalte ved bestilling, disse har jeg enda ikke mottatt, skriver én av leserne på dinside.no.

– Hårreisende at de fortsatt ikke har kontroll. Kunder liker ikke å bli holdt for narr. Amentio er elendige på leveringstider, skriver en annen.

Da Amentio Holding ble erklært konkurs forrige måned, sa daglig leder i Amentio Holding, Finn Rønning, at selskapet var i ferd med å rydde opp. På kommentar om hva konkursbegjæringen gjaldt, sa Rønning.

– Det er snakk om momstekniske ting.

Amentio Datakjeden er en betydelig aktør på nett. Foto: Skjermdump