Se Sparebank 1s Clooney-parodi

- Jeg har hatt vanskeligere arbeidsdager, konstaterer Marvin Wiseth.

Saken oppdateres.

I forbindelse med Sparebank 1 SMNs TÆL-show i Olavshallen i går, lanserte banken en egen versjon av DnB NORs reklamefilm hvor George Clooney er med.

I originalfilmen våkner en kvinne opp på et hotellrom etter en fuktig kveld. Det viser seg at hun har blitt gift i løpet av kvelden, men ikke med hvem som helst: Inn kommer George Clooney. Han har til og med funnet et sted for dem å bo, i Lillestrøm.

Reklamen avsluttes med teksten: Noen har flaks i livet.

Marvin gift med Mona

I Sparebank1 SMNs versjon er imidlertid kvinnen byttet ut med tidligere Miss Universe-vinner Mona Grudt. Inn som drømmemannen kommer tidligere ordfører i Trondheim, nå konserndirektør i Sparebank 1 SMN, Marvin Wiseth.

Da ideen ble presentert for ham, var han ikke vanskelig å be.

- La meg si det slik: Det har kommet ideer som jeg har hatt vanskeligere for å svelge. Jeg har også hatt vanskeligere arbeidsdager, sier Wiseth til adressa.no.

Det ble onsdag ettermiddag sendt ut pressemelding om at Sparebank 1 SMN fjernet parodi-videoen fra egen blogg og Youtube etter at Dnb Nor varslet at de ville gå til søksmål.

LES MER: Fjerner parodi-video etter søksmålstrussel

- Sengescenen gikk litt fort

Banken hadde leid inn frilansere til å lage filmen, som er spilt inn på en av Britannias suiter. Selve opptaket varte i seks timer, uten at Wiseth klager av den grunn.

- Det tok jo litt tid, men det var greit. Jeg er ikke typen som går rundt og smiler hele dagen, men da jeg så det sjokkerte ansiktsuttrykket på Mona, måtte jeg bare smile. Jeg vil jo anta at hun egentlig var henrykt, så dette er skuespillertalent, humrer Wiseth.

Det var imidlertid én ting han var litt misfornøyd med.

- Jeg synes opptakene av sengescenen på slutten gikk litt for fort.

- Men det var veldig hyggelig å spille inn filmen. Mona er en hyggelig dame å være sammen med. Vi trives godt sammen, med eller uten nattøy, legger han til.

Småbruk i Stjørdal

I stedet for et hus på Lillestrøm, har Wiseth funnet frem et småbruk på i Stjørdal hvor han tenker å flytte sammen med Grudt.

- Småbruket var en spesielt morsom vri, kommenterer Wiseth.

I virkeligheten er det bankens eiendomsmegleravdeling, Eiendomsmegler 1, som formidler salget av småbruket.

- Håpet er jo selvsagt at vi får litt mer interesse rundt denne eiendommen nå, sier kommunikasjonsdirektør i Sparebank 1 SMN, Hans Tronstad.

- Håper folk forstår ironien

I filmen blir Wiseth fremstilt som «drømmemannen». Han forteller at han ikke var nervøs foran første visning, men det var én ting han var litt urolig for.

- Min eneste lille bekymring var hvis folk ikke oppfattet det som selvironi. Men det virker som om folk oppfatter humoren i det, sier han.

I etterkant har han fått flere kommentarer, både fra ansatte i banken og deltakere på TÆL-showet, hvor han var konferansier.

- Du vet nå kaller jeg meg bare George Look-alike, sier han.

Her er ser du originalfilmen fra DnB NOR (NB: Ekstern lenke)

Se parodien Mona Grudt og Marvin Wiseth var med på under TÆL-showet i Olavshallen i 2011.

På forsiden nå