Videoen som startet alt

Sirkus shopping ble oppkalt etter en Youtube-vinner.

Saken oppdateres.

Hele konseptet rundt det nye kjøpesenteret på Leangen startet med en youtube-video som aldri skulle ha vært publisert.

LES MER: Slik blir nye Sirkus shopping

De ansatte på KBS-senteret ble en YouTube-hit med sin avskjedssang til kjøpesenteret i oktober 2010. De laget en musikkvideo hvor de hadde skrevet en egen sang for å sette ord på følelsene.

Fikk 150 000 treff

Sangen er laget til melodien til slageren «Sammen for livet» som ble utgitt av Forente artister i 1985.

- Da vi så at avskjedssangen fra de ansatte på KBS-senteret ble plukket opp av medier og fikk 150 000 treff på Youtube, skjønte vi at moderne kjøpesentre ikke markedsføres gjennom en annonse i en avis, sier styreleder i Realinvest, Hans Hoff.

Her kan du få et gjensyn med videoen:

Underholdning for alle penga

Hoff forteller at responsen ga ham en aha-opplevelse.

- Den er inspirasjonen til mye av utformingen av det nye senteret. Vi har også studert hvordan andre kjøpesentre drives, og tatt underholdningsbiten flere steg videre. Det handler om entertainment, sier Hoff.

LES MER: Bli med opp på Sirkus-taket

Tidligere i uka ble navnet på det nye kjøpesenteret lansert, og første grunnstein til Sirkus shopping ble lagt på plass.

- Det skal være et underholdningssenter, og ikke et kjøpesenter. Her skal vi ha en scene hvor det kan være underholdning som for eksempel talentshow, og da skal klipp fra disse opptredene bli vist på tv-skjermer som henger på toalettene, fortalte Hoff.

LES MER: Her blir det 100 butikker, tv på toalettene og spa på taket

 
 

På forsiden nå