Hele konseptet rundt det nye kjøpesenteret på Leangen startet med en youtube-video som aldri skulle ha vært publisert.

De ansatte på KBS-senteret ble en YouTube-hit med sin avskjedssang til kjøpesenteret i oktober 2010. De laget en musikkvideo hvor de hadde skrevet en egen sang for å sette ord på følelsene.

Fikk 150 000 treff

Sangen er laget til melodien til slageren «Sammen for livet» som ble utgitt av Forente artister i 1985.

- Da vi så at avskjedssangen fra de ansatte på KBS-senteret ble plukket opp av medier og fikk 150 000 treff på Youtube, skjønte vi at moderne kjøpesentre ikke markedsføres gjennom en annonse i en avis, sier styreleder i Realinvest, Hans Hoff.

Her kan du få et gjensyn med videoen:

Underholdning for alle penga

Hoff forteller at responsen ga ham en aha-opplevelse.

- Den er inspirasjonen til mye av utformingen av det nye senteret. Vi har også studert hvordan andre kjøpesentre drives, og tatt underholdningsbiten flere steg videre. Det handler om entertainment, sier Hoff.

Tidligere i uka ble navnet på det nye kjøpesenteret lansert, og første grunnstein til Sirkus shopping ble lagt på plass.

- Det skal være et underholdningssenter, og ikke et kjøpesenter. Her skal vi ha en scene hvor det kan være underholdning som for eksempel talentshow, og da skal klipp fra disse opptredene bli vist på tv-skjermer som henger på toalettene, fortalte Hoff.

Totalt vil hele bygningsmassen komme på 72 000 kvadratmeter. Foto: Narud Stokke Wiig Arkitekter
«Det handler om et helt fantastisk sted, Leangen blir sentrum - vent og se» Foto: Skjermdump/YouTube