Hun er årets kvinnelige leder i Trondheims-regionen

Daglig leder Tove Moe Dyrhaug i Rosenborg Ballklub er kåret til årets vinner av Madame Beyer-prisen.

Rosenborg-sjef Tove Moe Dyrhaug vant Madame Beyer-prisen, som årets kvinnelige leder, og Roar Hildonens restaurant To Rom og Kjøkken vant prisen Årets bedrift 2016 under Manifestasjon. 

Saken oppdateres.

Dyrhaug ble kåret til årets kvinnelige leder i Trondheims-regionen, og fikk overrakt Madame Beyer-prisen under næringslivsarrangementet Manifestasjon torsdag.

Ifølge juryen er Dyrhaug «et flott forbilde for alle kvinner som vil og kan i nærings- og arbeidslivet i Trondheimsregionen. Hun viser at man kan nå til toppen i ledelse i toppidrett, og i tillegg profilerer hun både klubben og regionen på en åpen, folkelig og positiv måte».

Sparebank 1 SMN står bak prisen, som er et kunstverk og 50 000 kroner. Madame Beyer-prisen er oppkalt etter en av de mektigste kjøpmannsenkene i Trondheim. Da mannen døde valgte Beyer å lede virksomhetene videre, noe som var utradisjonelt på 1700-1800-tallet da hun levde.

Daglig leder Tove Moe Dyrhaug i Rosenborg Ballklub vant årest Madame Beyer-pris. Prisen er på 50 000 kroner og et kunstverk. 

 

Pris til To Rom og Kjøkken

Under åpningen av Manifestasjon ble også prisen Årets Bedrift 2016 delt ut. Prisen gikk til restauranten To Rom og Kjøkken, hvor Roar Hildonen er daglig leder. Ordfører Rita Ottervik (Ap) satt i juryen, sier at vinneren er et meget godt eksempel på en virksomhet som kan vise til gode resultater over tid, bidrar til å styrke regionens attraktivitet, er nytenkende og utviklende og profilerer Trøndelag som Norges ledende matregion.

Nordea står i samarbeid med Næringsforeningen i Trondheimsregionen bak prisen, som er på 50 000 kroner. Vinneren gir prisen videre til et godt formål.

Adolf Øiens Etablererstipend

Adolf Øiens Etablererstipend, på til sammen 1,1 million kroner ble også delt under Manifestasjon. Trafikkselskapet AS og Technium AS ble tildelt en halv million kroner hver. Trafikkselskapet utvikler kjøresimulatorbasert opplæring. Technium har utviklet et dekksystem som åpner muligheten for raskt dekkskift på sykkel, ved hjelp av glidelåsbaserte dekkoverflater. Sevendof AS fikk 100 000 kroner i stipend. Selskapet utvikler en ny generasjon droner.

Manifestasjon er den største møteplassen og nettverksarenaen for næringslivet i Trondheims-regionen. Tema for årets Manifestsjon er «Hvordan skape vekst i verdiskapningen i regionens næringsliv». 750 deltakere er påmeldt.

Restauranten To Rom og Kjøkken og Roar Hildonen er kåret til Årets Bedrift 2016. 
        
            (Foto: ANNE-LINE BAKKEN)

Restauranten To Rom og Kjøkken og Roar Hildonen er kåret til Årets Bedrift 2016.  Foto: ANNE-LINE BAKKEN

På forsiden nå