Trondheimsinvestorer har kjøpt 97 mål med næringstomt i Malvik

«Kjeldsbergtomta» på Sveberg er solgt til trondheimsinvestorene Kaare Arnstad og Kolbjørn Selmer.

Kjeldsberg kjøpte denne tomten i 2004 for 30 millioner. Nå er den solgt, og selv om prisen foreløpig er ukjent anslo Kjelsberg Eiendom i fjor en pris på mellom 55 og 60 millioner kroner for de 97 målene.  Foto: Ole Martin Wold

Saken oppdateres.

- Det er for tidlig i prosessen til å lansere noen planer, men det er viktig å understreke at vi ønsker et samarbeid med kommunen og politikerne. Det er vi avhengige av for å kunne utviklie tomten, sier Kaare Arnstad til Malvik-Bladet.

Selger av tomten er, som navnet antyder, Kjelsberg eiendom AS. De kjøpte den av kommunen i 2004 for rundt 30 millioner kroner. Arnstad vil ikke kommentere hvor mye de kjøpte eiendommen for.

- Interesse for etablering

- Tomten ble kjøpt med tanke på Rema da de flyttet fra eiendommen vår på Sluppen. Men Rema valgte å bygge logistikklager på Torgård i Trondheim, sa Ole Petter Bjørseth, administrerende direktør i R. Kjeldsberg og styreleder i Kjeldsberg Eiendom til Adresseavisen for et års tid siden.

Da var det flere som var interessert i eiendommen. Salget skulle være avklart i løpet av april og prisen ville ifølge Bjørseth ligge mellom 55 og 60 millioner kroner(PLUSS).

Men det tok altså lengre tid. Tomten, som ligger rett ved Norturas slakteri, ble ikke solgt for nærmere jul.

- Arnstad har kjøpt tomten fordi han ønsker å utvikle den. En så erfaren investor kjøper ikke næringsareal i blinde. Her er det gjort et forarbeid som tyder på at det er interesse for etablering, sier næringssjef i Malvik kommune, Ole Christian Iversen til Malvik-Bladet.

På forsiden nå