– Det har dreid seg om uenigheter om saker. Jeg ser fram til at vi får lagt disse uenighetene bak oss, sa Brekke på en pressekonferanse onsdag formiddag.

Han sier han nå vil konsentrere seg om å utvikle selskapet videre.

- Krevende

– Telenor er et selskap som det til tider blåser rundt, og det kan være krevende både for ledelse og ansatte å manøvrere i en slik storm. Nå har vi lagt bak oss en periode med mange spørsmål om etiske retningslinjer og etterlevelse av disse. Vi skal gjøre det vi kan for å fange opp slike saker og håndtere dem.

– Jeg har hatt en åpen og konstruktiv dialog med styret om disse sakene, og jeg er glad for at styret har tillit til hvordan jeg har håndtert dem, sa Brekke.

- Alvorlige lekkasjer

Telenors styreleder Gunn Wærsted sa også på pressekonferansen at konsernet ser alvorlig på lekkasjene som har kommet den siste tiden om indre forhold i selskapets ledelse.

- Jeg føler med alle medarbeiderne i Telenor som nok en gang opplever at det er stor uro og negativ oppmerksomhet rundt selskapet. Det er beklagelig og uheldig og skulle vært unngått. Men fortrolig informasjon er vanskelig å kontrollere. Vi har hatt lekkasjer som vi ser alvorlig på, sa styrelederen på en pressekonferanse onsdag formiddag.

Wærsted la til at hun fant det riktig å gå ut med informasjon hun mener styret ikke skulle gått ut med, men at de likevel gikk ut med den for å skape ro.

Hun understreket at det to dager lange styremøtet var helt ordinært, men at de behandlet mediebildet og håndteringen av det.

Samtidig fastholdt hun styrets tillit til konsernsjef Sigve Brekke.