Magnus Reitan selger rekorddyr fritidsleilighet

Magnus Reitan (41) vil selge fritidsleiligheten sin på Norefjell for 25 millioner kroner.

Eksklusiv Dette er toppleiligheten Magnus Reitan vil selge i Norefjell. Selv kjøpte han den i 2007 for 9,7 millioner kroner.  Foto: Skjermdump: Sem-Johansen.no

Saken oppdateres.

Det skriver Dagens Næringsliv.

– Det er det dyreste jeg har solgt noen gang der oppe, sier eiendomsmegler Morten Høegh i Sem & Johnsen til DN. Han er ansvarlig for salget av den over 300 kvadratmeter store toppleiligheten i fritidskomplekset på Norefjell, og han tror 25 millioner er en oppnåelig pris for leiligheten - som Reitan selv betalte 9,7 millioner kroner for i 2007.

LES OGSÅ: Tror de er gode for over ti milliarder neste år

-Delikat og eksklusiv

– Den er delikat, litt større og mer eksklusiv for å si det enkelt. Det går på utsikt, kvalitet og interiør. Du har utsikt fra Flå til Sollihøgda, sier Høegh, som allerede har hatt et par interessenter på tråden og håper flere vil dukke opp i romjulen.

Ifølge prospektet  ligger eiendommen i hjertet av Norefjell Alpinanlegg, ca 11/2 times kjøring fra Oslo. Fra leiligheten skal det være er storslått utsikt over Krøderen og omkringliggende områder mot Gaustatoppen.

LES OGSÅ: Odd Reitans formue krympet med halvannen milliard

- Meget påkostet

Ifølge prospektet er det en svært eksklusiv leilighet som nå selges: «En fantastisk leilighet over to plan. Meget påkostet. Her er alt av ypperste kvalitet når det kommer til løsninger og materialvalg. Lekkert innredet og leiligheten har store vindusflater og mye lys».

Det forsikres at det ikke er noen bruksslitasje i leiligheten.

Ifølge DN havner eieren i et svært eksklusivt nabolag: Trygve Hegnar, Celina Midelfart, Christian Ringnes og Øystein Stray Spetalen er blant naboene.

LES OGSÅ: Kapital rangerte Norges 400 rikeste


Rekordhøy Magnus Reitan vil selge fritidsleiligheten sin i Norefjell for rekordhøye 25 millioner kroner. Her ved en tidligere anledning på Lade Gård. 
        
            (Foto: Richard Sagen)

Rekordhøy Magnus Reitan vil selge fritidsleiligheten sin i Norefjell for rekordhøye 25 millioner kroner. Her ved en tidligere anledning på Lade Gård.  Foto: Richard Sagen

På forsiden nå