Wenaas gir opp hotell i Oppdal

Wenaasgruppen vil selge Oppdal Turisthotel.

Vil selge: Lars Wenaas (til høyre) og Wenaasgruppen vil kvitte seg med Oppdal turisthotell. Øyvind Carstens har den siste tiden leid hotellet som eventhotell. 

Saken oppdateres.

Hotellet har vært et mareritt for Lars Wenaas og hans folk siden Wenaasgruppen kjøpte Oppdal Booking i 2011. Det ble umiddelbart mye uro blant de ansatte, som også førte til flere runder i retten med tidligere ansatte.

I september 2013 stengte Wenaas hotellet. Øivind Carstens har leid hotellet som eventhotell, og i tre måneder sist vinter fungerte hotellet også som et akuttmottak for asylsøkere.

LES OGSÅ: Får bot

LES OGSÅ: Oppdal Turisthotel gjenåpnes

Ingen prisantydning

Nå har Wenaas bedt Norion Næringsmegling om å selge hotellet, skriver opp.no.

- Vi har ingen konkret prisantydning. Vi går ut åpent i markedet for å få fastsatt en pris, så får vi se hva markedet vil prise hotellet til, sier megler Stein Tollin til opp.no.

Renovert i 2013

Turisthotellet er i dag på 75 rom, 35 av dem i det opprinnelige skiferbygget, 40 i tilbyggene som alle ble renovert i 2013.

Tollin mener at bygget kan være aktuelt å drive for tradisjonelle hotellaktører, men at det kan også være et sted for vertskapsdrift. Mange gjester velger mindre hoteller.

- Eventuelt kan bygningsmassen videreutvikles til annen næringsvirksomhet, sier Tollin.

På forsiden nå