Geir Ove Kjesbu skal erstatte Terje Eidesmo

Geir Ove Kjesbu (50) blir fra 1. januar seniorpartner i Proventure.

Geir Ove Kjesbu blir ny seniorpartner i Proventure.  Foto: Nils H. Toldnes

Saken oppdateres.

Kjesbu kommer inn i det privateide investeringsselskapet etter at Terje Eidesmo går ut. Eidesmo begynte 1. september som teknologisjef i Kverva, eierselskapet i Salmar-systemet.

Geir Ove Kjesbu har vært sjef i teknologiselskapet Q-Free og var leder for det statlige investeringsselskapet Investinor fra oppstarten i 2008, frem til april 2016. Han har i det siste hatt en rekke styreverv og har jobbet som konsulent.

Personskiftet fører til ytterligere rokeringer i Proventure. Terje Eidesmo hadde fra høsten 2015 rollen som managing partner, det vil si daglig leder i investeringsselskapet. Denne funksjonen blir overtatt av David Lysne. Han kom til Proventure i 2014, etter at han blant annet var leder for Weatherford Petroleum Consultant og før det leder for Sintef Petroleumsforskning.

§
Vis debatt
comments powered by Disqus
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå