Fortsatt ingen løsning mellom TV 2 og RiksTV

TV 2 og RiksTV er fortsatt i forhandlinger. Blir de ikke enige før midnatt, mister 272 000 kunder TV 2-signalene. 

Saken oppdateres.

– Vi er fortsatt i dialog og håper at vi skal klare å komme til enighet før fristen går ut ved midnatt, sier TV 2s kommunikasjonsdirektør Sarah Willand til NTB søndag ettermiddag.

Både RiksTV og TV 2 forsikrer at de håper på å finne en løsning. Striden handler om at TV 2 ønsker mer betalt fra RiksTV fordi distributøren har økt prisen på pakketjenesten de tilbyr kundene, ifølge nettstedet Kampanje.

TV 2 har varslet 272 000 kunder som får TV-signalene sine gjennom distributøren RiksTV, om at de kan miste signalene natt til 1. januar. Det er vanlig å regne tre TV-seere per husstand, noe som betyr at nærmere én million TV-seere kan bli rammet.

TV 2-kundene som rammes av en eventuell konflikt, kan bruke strømmetjenesten TV 2 Sumo. De som mottar TV 2 gjennom andre distributører, som Get, Canal Digital, Viasat, Altibox og NextGenTel, rammes ikke.

§
Vis debatt
comments powered by Disqus
Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå