DNB-topp går inn som Norgessjef i Rema 1000

DNBs tidligere konsernsjef Trond Bentestuen er ansatt som ny administrerende direktør i Rema 1000 i Norge.

Bentestuen er i dag konserndirektør for Wealth Management & Insurance. 

Saken oppdateres.

Det går frem av en børsmelding fra DNB torsdag ettermiddag.

Bentestuen er i dag konserndirektør for Wealth Management & Insurance, og har tidligere ledet Personmarked samt Marked, Kommunikasjon og eBusiness.

Det var Dagens Næringsliv som først omtalte saken.

Rema opplyser overfor Adresseavisen at Bentestuen går inn som Norgessjef i Rema 1000. Det betyr at han vil lede selskapet Rema 1000 i Norge AS.

Ole Robert Reitan fortsetter som daglig leder i morselskapet, Rema 1000 AS.

Presisering: Adresseavisen skrev først at Ole Robert Reitan ble erstattet som daglig leder i Rema 1000, dette stemmer ikke.

- Sterk gjennomføringsevne

På Facebook-siden sin uttaler Ole Robert Reitan dette om Bentestuen.

- Trond har solid bakgrunn fra retail fra sin tid i Expert, og har sterkt fokus på at kunden er øverste sjef. I tillegg har han i hele sitt virke vist stor markedsforståelse og har sterk gjennomføringsevne. At han er en av de som står bak Vipps, sier sitt.

- Nå som vi nærmer oss 1000 butikker i begge land, og 18 000 medarbeidere fra industri og distribusjon til butikk, trenger vi gode og erfarne folk som Trond til å hjelpe oss å utvikle Rema 1000 videre i Norge. Vi er opptatt av å sikre vekst og utvikling i begge land, og jeg vil nå kunne sette enda større fokus på det, både som eier og administrerende direktør i Rema 1000 AS.

Konseptleder for Rema

I en video som er lagt ut på Reitans Facebook-side, uttaler han at dette er en stor dag for Rema 1000, men at det for ham også er litt vemodig.

- Men likevel gleder jeg meg fryktelig til å fokusere på å være en god eier og ikke minst en god konseptleder for Rema 1000 i Norge og Danmark, uttaler han i videoen.

Ole Robert Reitan fortsetter som daglig leder i morselskapet, Rema 1000 AS.. 

Ole Robert Reitan fortsetter som daglig leder i morselskapet, Rema 1000 AS.. 

På forsiden nå