Ekteparet Ole Robert Reitan og kona Monica er nå på nytt dømt til å betale elektrikerfirmaet Totaltek omlag 8 millioner kroner i utestående krav etter totalrenovering av ekteparets bolig i Eilert Sundtsgate bak slottet i Oslo.

Det skriver dn.no.

SE OGSÅ: - Måtte ha varslet om overskridelsene

57 hifi-høytalere

Elektrikerarbeidet ble ikke billig da Reitan pusset opp luksusvillaen i Oslo for over hundre millioner kroner. Spesialdesignet portåpner, varmekabler i takrennen og 57 hifi-høytalere var noen av ingrediensene i oppussingen.

Borgarting lagmannsrett har opprettholdt slutningen fra tingretten, selv om begrunnelsen er annerledes.

Reitan dømmes til å betale omlag 6,5 millioner kroner, som er gjenstående av den opprinnelige gjelden, tillagt forsinkelsesrenter av det beløp tingretten ga dom for på omkring 8,2 millioner kroner frem til delbetaling i oktober 2012, og av resterende beløp etter dette, skriver dn.no.

«Ankemotparten har fått medhold, og må på tross av justeringen av renter, anses å ha vunnet saken», heter det i dommen.

Bygde om

Det er snart fem år siden ekteparet Reitan kjørte den fallerte finansmannen Bjørn Sellægs tidligere bolig i Eilert Sundts gate i Oslo. Prisantydningen var opprinnelig på 70 millioner kroner, men endte på 39,5 millioner.

Huset er nå bygget om fra en byvilla med fem separate leiligheter til å bli en enebolig for ekteparet, til en angivelig kostnad på 109 millioner kroner, skriver dn.no.