Hun blir ny direktør ved Scandic Lerkendal

Vil åpne for flere arrangement, konserter og festivaler ved konferansehotellet.

Line Vikrem-Rosmæl går fra jobben som reiselivsdirektør i Visit Trondheim AS til hotelldirektør ved Scandic Lerkendal 1. august.  Foto: Hand out

Saken oppdateres.

- Hotellet har ikke fått tatt ut sitt fulle potensial som eventhotell ennå, sier nytilsatt hotelldirektør Line Vikrem-Rosmæl ved Trondheims største kurs- og konferansehotell, Scandic Lerkendal.

Tiltrer 1. august

Vikrem-Rosmæl tiltrer stillingen 1. august og kommer da fra jobben som reiselivsdirektør i Visit Trondheim AS. Hun har ifølge en pressemelding fra Scandic over 20 års erfaring fra reiselivsbransjen og har tidligere vært hotelldirektør ved Clarion Collection Hotel Grand Olav i Olavskvartalet i Trondheim.

- Jeg var egentlig ikke på jobbsøken, men da jeg fikk telefonen og spørsmål om jeg var interessert, begynte jeg å tenke at det er en spennende jobb å være med og bygge opp et helt nytt hotell, sier Vikrem-Rosmæl.

Har nedbemannet i vår

Det høyreiste Lerkendal-hotellet åpnet dørene i august 2014 med tidligere Rica Hell-direktør Bjørgvin Thorsteinsson som direktør under utbyggingen og oppstart. Etter at han gikk til jobben som direktør ved Olavshallen, har Roger Rønning vært konstituert som hotelldirektør ved Scandic Lerkendal.

Etter en høst og vinter med for lite bookinger, kurs og konferanser, bestemte Scandic seg for å si opp 17 av 75 ansatte.

Les også: Permitteringsvarsel til alle ansatte ved Scandic Lerkendal

- Tar tid å finne sin plass

Vikrem-Rosmæl mener hotellet må bygges opp sakte men sikkert og muligens kan ha behov for justere opp bemanningen igjen senere.

- Det er helt normalt for et nytt hotell at starten kan være tøff. De kan ha hatt litt for høye forventninger og har nå justert seg etter markedet som var tregt i høst og første halvår, mye på grunn av utfordrende tider særlig i oljebransjen, sier hun.

- Det kan ta litt tid å finne sin plass i markedet for et nytt hotell, og det er noe av det som gjør denne jobben spennende. Scandic har også tålmodighet til å bygge Lerkendal opp, sier hun.

Vil samarbeide med kulturlivet

Samarbeidet med Rosenborg og med kurs- og konferansekunder er noe hun ser frem til. I tillegg vil hun altså utvide hotellets spekter.

- Vi bør utvide event-virksomheten. I tillegg til konferanser og møter, kan hotellet huse kick off, konserter og festivaler og samarbeide både med kulturlivet og bedrifter, sier hun.

Scandic Lerkendal har rundt 400 rom og har Trondheims største kus- og konferanseanlegg.  

Scandic Lerkendal har rundt 400 rom og har Trondheims største kus- og konferanseanlegg.  

På forsiden nå