Cornelias hus flytter

Cornelias hus med klær og interiør flytter ut av lokalene i Jomfrugata i Midtbyen.

Saken oppdateres.

De flytter derimot ikke så langt. Bare til lokalene hvor Foto Schrøder holdt til i Nordre. Her får de mer enn dobbelt så stor plass som de har i dag.

– I dag har Cornelias hus rundt 160 kvadratmeter i Jomfrugata. I Nordre får vi hele 400 kvadrat. I tillegg er det en enda finere beliggenhet, her blir det letter å stikke innom oss, både for trondhjemmere og tilreisende, sier styreleder i Cornelias hus AS og administrerende direktør i Angen Group, Tor Jarle Warø.

LES MER: Legger ned driften i Foto Schrøder

LES MER: Lukkertid hos fotografen

Suksess på nett

Angen Group, som eies av familiene Harald Angen og Jon Smedstad, kjøpte Cornelias hus av gründer Ida Daling i 2013. Etter det har livsstilshuset vokst kraftig. I september 2014 åpnet de en butikk i Paleet i Oslo, og nå utvider de altså i hjembyen Trondheim.

LES MER: Cornelias hus er kjøpt opp

Konseptet bak Cornelias hus er utviklet av Daling, og butikken i Jomfrugata åpnet i juni 2014. Daling driver i dag nettbutikken til Cornelias.

– Vi er aktive på sosiale medier, og har en flott utvikling av nettbutikken hvor vi har som mål å nå 5-6 millioner kroner i omsetning i 2015, sier Warø.

LES MER: Viser oss hjemmet sitt på nett

Satser på sjarm

Christine Nossum er i dag butikksjef i Cornelias hus, hun blir også med over til Nordre.

– Blir den nye Cornelias hus lik den gamle?

– Vi vil fortsatt selge dameklær, interiør og matprodukter. Den største forskjellen er at vi får dobbelt så mye plass å fylle med spennende varer. I Oslo har vi 370 kvadratmeter, så butikken i Nordre blir ganske lik den. Vi er svært godt fornøyde med resultatene i Oslo, som har blitt ledet av trondheimsjenta Camilla Volden. Kundene der har virkelig tatt godt imot konseptet, og derfor søker vi å modernisere trondheimsbutikken i lys av erfaringene vi har gjort i Oslo. Kundenes tilbakemeldinger går på at de vil ha unike produkter, masse inspirasjon og sjarm. Det skal de få, sier Warø.

Salg i Jomfrugata

Cornelias hus flytter inn i Nordre allerede 20. august.

– Det er ikke lenge til, så det betyr at vi har mye jobb foran oss og det er en stor investering. Vi vil allerede nå begynne å selge ut varer i Jomfrugata og i alle fall ikke holde den åpen lenger enn ut året. Det er marked kun for én Cornelias hus i Trondheim, sier Warø.

– Men det er et marked i andre deler av landet?

– Ja, men vi kommer ikke til å etablere oss på mindre steder i Trøndelag, men heller i flere større norske byer.

På forsiden nå