Fortsatt lokalt øl på kampdag

Men den nye «Rosenborgdomen» ved Lerkendal velger Heineken fra HansaBorg.

Salgssjef Harald Lundemo (t.v.) i Rosenborg skal samarbeide tettere med Scandic Norge og administrerende direktør Svein Arild Steen-Mevold.

Saken oppdateres.


I dag ble det kjent at hotellkjeden Scandic Norge og fotballklubben Rosenborg har inngått en treårig partneravtale.

Avtalen innebærer at Scandic-logoen finner veien til RBK-drakta, samtidig som hotellkjeden overtar driftsansvar for kjøkken og servering på kampdager.

Men selv om Scandic Norge har en nasjonal avtale med bryggeriet HansaBorg, har RBK fått gjennomslag for at Ringnes og Dahls fortsatt skal serveres i VIP-avdelingen.

Heineken i «Domen»

- Det var en del av premisset for samtalene våre. Vi er helt overbevist om at det er alfa omega for oss med Dahls på kampdag, sier salgssjef Harald Lundemo i Rosenborg til adressa.no.

Dette er imidlertid ikke tilfelle i «Rosenborgdomen», som det nye Scandic-hotellet ved Lerkendal er blitt kalt. Rosenborg solgte hotelltomta til investoren Arthur Buchardt for 66 millioner kroner i juni 2012.

Når Scandic Lerkendal åpner dørene den 5. august i år, er det med Heineken fra HansaBorg på tapp, bekrefter administrerende direktør Svein Arild Steen-Mevold i Scandic Norge.

- Ingen endring

- Vi har ønsket oss Heineken ved hotellet, og selv om det ikke er brygget i Trondheim, er det i hvert fall det offisielle Champions League-ølet. Vi kommer riktignok til å ha flaskeøl fra andre leverandører, sier Steen-Mevold.

Han understreker at Rosenborg har siste ord ved alt som skal serveres på Lerkendal under arrangementer på kampdag.

- De har en avtale med sin øl-leverandør, og der er det ingen endring, sier Steen-Mevold, som sier Scandic Norge og Rosenborg har samme verdigrunnlag.

- De jobber for eksempel mye med samfunnsansvar og samhandling. Vi var tidlig ute med å satse på miljøtiltak, og vet at hotelldrift handler om å bygge lag, sier han.

Røper ikke verdien

Salgssjef Harald Lundemo i Rosenborg karakteriserer forhandlingene med hotellkjeden som «tøffe».

- Vi er veldig stolt over å ha kommet i mål, sier han.

Rosenborg har lenge benyttet Scandic-hotellet ved Solsiden til spillermøter med mer. Den nye avtalen er på såkalt samarbeidspartnernivå, men partene ønsker ikke å opplyse om hva dette betyr i kroner og øre.

Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå