Lager digitalt brettspill

I høst vant de gründerkonkurranse. Nå er de i ferd med å lage brettspill med egen app til spørsmål.

Jan Olav Nerland fra Multilevelgame. Her med med brettspillet om engelsk premier leage. 

Saken oppdateres.

En tilfeldig gjeng møttes på en gründersamling på Gløshaugen sist høst. Nå er ideen om et brettspill med egen app i ferd med å ta form. De vant arrangementet startup-weekend i september. Da var det bare en idé og løse skisser. Den gang sa de at de ville lage et brettspill for 2015 der folk finner spillet på nettsiden, skriver det ut og begynner å spille med en gang. Spørsmålene skulle folk få gjennom en app. Og omtrent slik er det i ferd med å bli.


Kunnskapsspill om fotball

Jan Olav Nerland er en av seks i gruppa bak multilevelgames.com (Multi level games), som brettspillselskapet har fått som navn. Her er det snakk om å kunne mest mulig om engelske premier league. De håper også å få til en løsning der spillerne får nye spørsmål fra en kamp mens den blir spilt.

Her kan du lese alt om oppdrag gründer

Samler inn penger

- Vi har testet spillet, og nå i februar skal vi ha en kickstart for å samle inn penger for å få det i produksjon og drive selskapet, forteller Nerland. Forretningsideen til Mulitlevel games er å selge reklame rundt brettet som ser ut som en fotballbane. I tillegg skal de selge tilleggsspørsmål på app.

På forsiden nå