Oppdrag gründer:

Kickstarter-gründer til Technoport

Amerikanske Charles Adler kommer til Technoport. Han er en av grunnleggerne av kickstarter.com, som er et nettsted for crowdfunding.

Charles Adler er grunnlegger av kickstarter.com og kommer til Trondheim og Technoport i mars. 

Saken oppdateres.

Kickstarter har gjennom nettstedet sitt laget en helt ny måte å samle inn penger på, og Gøril Forbord i Technport sier hun er kjempefornøyd med at Charles Adler kommer til Technoport.

- Jeg er glad, fornøyd og stolt over at Charles Adler kommer til Trondheim og gleder meg til å høre ham fortelle om Kickstarter, sier hun. I Trondheim er magnetspillet Magination fra Entrepenørskolen et eksempel på et nytt selskap som har skaffet finansiering gjennom Kickstarter.

Blir her hele dagen

Tecnoport jobber for at Adler blir på Technoport hele dagen 2. mars. Gøril Forbord forteller at det er en forutsetning at gjester på Technoport blir der lenge nok til at deltakerne på konferansen kan møte dem og snakke med dem.

- Vi har takket nei til flere foredragsholdere som bare kommer, holder foredraget sitt og drar igjen, sier Gøril Forbord. De har lagt til rette for at Adler blir på Technoport lenge nok til at deltakerne får anledning til å møte ham.

Her kan du lese alt om oppdrag gründer.

LES OGSÅ: Her er ti teknologier fra 2015 i Tilbake til Fremtiden 2 – har de blitt virkelighet?

Erstatter Tesla-gründer

Gründeren av Kichstarter erstatter med dette grunnleggeren av Tesla, Martin Eberhardt under teknologikonferansen Technoport som blir arrangert i Trondheim 1.-3. mars.

- Det var viktig å finne en god erstatter, og nå har et godt program blitt enda bedre, sier Forbord.

I en pressemelding skriver Technoport at nettstedet har revolusjonert pengeinnsamling til alt fra nye oppfinnelser til kreative prosjekter. Gjennom nettstedet er det samlet inn 2,2 milliarder dollar etter starten i 2009. 10 millioner mennesker har bidratt og nesten 100 000 prosjekter har fått finansiering på denne måten, heter det i pressemeldingen.

LES OGSÅ: - Pappa, jeg skulle ønske jeg kunne lage pannekaker av lego

Gøril Forbord gleder seg til å høre Kickstarter-gründer Charles Adler på Technoport. 
        
            (Foto: VEGARD EGGEN)

Gøril Forbord gleder seg til å høre Kickstarter-gründer Charles Adler på Technoport.  Foto: VEGARD EGGEN

På forsiden nå