«Stappfull og få avganger»

Gjør som tusenvis av andre. Stem på din bussrute, og si din mening.

Dette bildet er tatt av en engasjert busspassasjer fredag morgen klokken 07.55.  

Saken oppdateres.

«Konstant for sen; MYE for sen. Stappfull og få avganger. Umulig å rekke noe som helst uten å ha en time i slingringsmonn.»

Rute 18, karakter 1


«Den går hvert 15 min om morgen og ettermiddag og passer derfor ypperlig for meg som pendler fra busstopp solsiden til tunga fengsel. I fjor la AtB om ruta slik at den ikke går innom ikea, noe som gjør at ruta også går mye fortere. Så veldig fornøyd med denne!! »

Rute 18, karakter 5

Dette er bare to av flere tusen tilbakemeldinger fra engasjerte busspassasjerer, som har stømmet inn fra folket denne uka. Barometeret over byens beste og dårligste bussruter har nær sagt glødet, og meningene er svært varierende.

I skrivende stund har Rute 18 fått 158 kommentarer og har et karaktersnitt på litt over to stjerner.

Sjekk din rute

Ved å bla i oversikten «Totalt for alle ruter» kan du selv sjekke hvordan din rute ligger an i avstemmingen. Vi gjør oppmerksom på at avstemmingen ikke er ferdig, og at topp- og bunnlista fortsatt endrer seg fra dag til dag.

Vi oppfordrer alle til å skrive sin mening om hvorfor du liker din bussrute, eller hvorfor du sjelden benytter deg av kollektivtilbudet.

Vi trenger ditt svar på om "Buss- og sykkelbyen Trondheim" er en suksess?

Vårt oppdrag

Som en del av «Oppdraget» ønsker vi å kartlegge hvilke ruter som er mest populære, og hvorfor. Samtidig er det viktig å kunne se nærmere på hvilke ruter som har forbedringspotensial. Hjelp oss gjerne i dette arbeidet.

Les også: Dette er Oppdraget!


Beta-versjon

OBS: Ett av målene med arbeidsformen under «Oppdraget» er å jobbe fortløpende med nyutvikling. Denne tjenesten er en såkalt beta-versjon, som gjennomgår endringer og tilpasninger underveis.

For å unngå manipulasjon vil ikke nye stemmer påvirke resultatet i sanntid, men bli oppdatert gjennom dagen på gitte tidspunkter.

Gi oss gjerne tilbakemeldinger på hva du synes: oppdraget@adresseavisen.no.

Bak kulissene

Som en del av Oppdraget ønsker vi også at dere som lesere og seere skal få ta del i hvordan vi jobber. Ta gjerne en titt på vår tidslinje-blogg her.

Gikk du glipp av disse?
 
 
 
 
 
 
På forsiden nå