Som en del av Oppdraget: «Drømmen om egen bolig» stilte vi 12. mars følgende spørsmål til leserne av adressa.no: Hvor i Trondheim vil du helst bo?

Svarene levner ingen tvil: Øvre Byåsen samt Lade/Lademoen fikk 13 prosent hver av stemmene, og havner på en delt, men svært klar førsteplass, foran Tyholt/Singsaker/Berg som fikk 10 prosent av stemmene.

På de følgende plassene på lista følger Bakklandet / Møllenberg / Solsiden på fjerdeplass (9 prosent), Nedre Byåsen samt Heimdal / Kattem / Åsheim på en delt femteplass (7 prosent), Ranheim og Strindheim / Valentinlyst på en delt sjuendeplass (5 prosent) og Midtbyen, Charlottenlund og Ila / Ilsavika / Trolla samlet på niendeplass (4 prosent).

Etterpå følger de øvrige bydels-alternativene med lavere prosentandeler, men summert sammen ender vi opp på 99 prosent. Nesten sju tusen hadde svart på spørreundersøkelsen innen fredag 22. mars kl. 10.00.

LES ALLE SAKENE FRA «OPPDRAGET» HER

Vi må ta et lite forbehold om at undersøkelsen kan være noe misvisende. Bydelene Byneset / Leinstrand, Øya / Elgeseter, Risvollan samt Sjetnemarka / Kroppanmarka er ikke registrert med noen stemmer i det hele tatt.

Dette kan tyde på at det ble gitt for mange svaralternativer til at tellefunksjonen registrerte alle avgitte stemmer. Ifølge kommentarfeltet til spørreundersøkelsen har flere stemt på disse bydelene også.