- Jeg og Arbeiderpartiet har vært gjenstand for stor oppmerksomhet fra mediene de siste dagene. Jeg har uttrykt en dyp beklagelse for at jeg gjennom min atferd har påført andre mennesker ubehag og problemer. Det gjør meg vondt å høre tilbakemeldinger fra de som har opplevd dette. Alle som varsler skal få en god og riktig behandling. Sammen med Jonas Gahr Støre og Kjersti Stenseng har jeg gått gjennom de varslene og meldingene som er kommet inn til partiet til nå. Det resulterte i gårsdagens redegjørelse. Jeg er ikke kjent med nye varsler etter dette, skriver Giske på sin Facebook-side fredag kveld.

Les mer: Giske ber andre damer varsle

Meldingen fra Giske ble lagt ut ca. klokken 18.20. Der skriver at han opplever påstander som han må bestride, fordi de ikke samsvarer med hans egen opplevelse eller fordi det som presenteres som fakta, ikke stemmer.

- De siste dagene har vært veldig krevende, med store belastninger for mange mennesker. Jeg har dyp sympati med dem som deler sårbare historier som de har båret på. Det står det stor respekt av. Også jeg har opplevd de siste dagene som svært belastende. Jeg er vant med et høyt medietrykk, men i denne saken opplever jeg en ny og annerledes journalistikk. Presset har blitt svært vanskelig å bære, heter det i Facebook-meldigen.

Les også: Støre: - Giske har ikke mye å gå på

Les også: Trond Giske til Adresseavisen: - Er forberedt på historier fra flere kvinner