Sandbergs og Letnes flytter pressekonferansen:

Letnes til Adressa: Pressekonferansen blir i Arendal

Per Sandberg og kjæresten Bahareh Letnes holder pressekonferanse i Arendal, får Adresseavisen på sms fra Bahareh Letnes.

Per Sandberg og kjæresten Bahareh Letnes har varslet at de skal holde pressekonferanse tirsdag ettermiddag.  Foto: Kim Nygård

Saken oppdateres.

I en sms til Adresseavisen i 12-tiden skriver Sandberg at en pressekonferanse tidligst kan skje ved 18-tiden.

Klokken 15.30 skriver Letnes i en sms til Adresseavisen at pressekonferansen blir i Arendal.

Sandberg har tidligere sagt i sms til Adressa at de har mye jobb, og at det derfor blir trolig klokken 18.

LES OGSÅ: Bekrefter sikkerhetssamtaler allerede i juni

I forbindelse med Sandbergs avgang mandag kunngjorde paret at de vil møte pressen tirsdag ettermiddag. Letnes ville da ikke svare direkte på hva pressekonferansen skulle handle om.

– Det som er saken. Da skal dere få lov til å skyte oss mer. Da får dere svar, sa hun til VG. I en SMS til Adresseavisen sier hun at hun «har opplevd dette som en heksejakt».

Sandberg selv sendte mandag en tekstmelding til Nettavisen der han skrev at «det ligger i kortene at vi må møte dere. I morgen er første mulighet».

LES MER: - Må legge kortene på bordet

Statsminister Erna Solberg (H) reagerte tirsdag på medienes jakt på detaljer i Sandberg-saken, blant annet spørsmål om fremmede makter har kommet seg inn på Sandbergs telefon og om informasjon på telefonen er kompromittert.

– Av hensyn til rikets sikkerhet og PSTs metodebruk er det PST som må vurdere hva vi kan si. Når norske journalister nå er så blodtørstige for å få svar, må vi sørge for at vi ikke offentliggjør ting som må holdes tilbake av hensyn til sikkerhetstjenestene, sa Solberg etter en pressekonferanse i Arendal om utfordringer i arbeidsmarkedet.

På forsiden nå