Hadia Tajik og tidligere DN-journalist er blitt kjærester

Arbeiderpartiets nestleder Hadia Tajik (35) er blitt kjæreste med Dagens Næringslivs tidligere politiske journalist Kristian Skard (46).

Hadia Tajiks kjæreste sa opp jobben i Dagens Nærlingsliv på grunn av kjærlighetsforholdet med Ap-politikeren.  Foto: NTB SCANPIX

Saken oppdateres.

Det bekrefter paret overfor VG fredag.

Skard forlot tidligere i høst jobben i DN til fordel for PR-byrået Try Råd. Han bekrefter nå at han sa opp jobben på dette tidspunktet fordi rollen som politisk journalist sto i veien for kjærlighetsforholdet.

LES OGSÅ: Giske: - Jeg er lei meg for at jeg ikke har vært bevisst min rolle

LES OGSÅ: Giske: - Det er kommet flere grunnløse og falske varsler med påstander og beskrivelser jeg på det sterkeste bestrider

Skard er kjent for å ha stått bak flere av avsløringene i fjor som førte til at Trond Giske til slutt måtte gå av som nestleder i Arbeiderpartiet.

I et lengre intervju med VG forklarer Tajik at hun og Skard har kjent til hverandre i lang tid, men at de først sist sommer møttes i en sammenheng som ikke var jobbrelatert.

- Årsaken til at vi har dette intervjuet er at Kristian inntil nylig var politisk reporter og jeg er politiker. Og det er den siden ved denne relasjonen offentligheten kan ha noen spørsmål om, og det er helt greit, sier Tajik.

LES OGSÅ: Tajik truet med å gå av i misnøye mot Ap-ledelsens håndtering av Giske-saken

LES OGSÅ: Dette mener Giske og Tajik om kvinneflukten fra Ap

På forsiden nå