Valgkomiteen i Trøndelag Ap håper på enstemmig innstilling

Valgkomiteen i Trøndelag Ap har nå intervjuet de fleste aktuelle kandidatene til nytt fylkesstyre. Komiteen ønsker å legge fram en enstemmig innstilling.

Saken oppdateres.

Det er valgkomiteens leder Arild Grande som på Facebook mandag kveld opplyser at komiteen har intervjuet de fleste aktuelle kandidatene til nytt fylkesstyre.

– Valgkomiteen har så vidt begynt å se på kabal, men fortsatt gjenstår flere samtaler og sonderinger. Valgkomiteen har ambisjon om å legge fram en enstemmig innstilling mandag 16. mars på et lag som samler fylkespartiet og som kan bygge det nye Trøndelag Arbeiderparti, skriver Grande.

Til Trønder-Avisa sier Grande at han håper innstillingen de ender opp med å fremme, får flertall på årsmøtet.

– Jeg sier det ikke for å legge press på årsmøtet, men bakgrunnen for at vi satser på en enstemmig innstilling, er at vi ønsker å fokusere på at innstillingen skal få gjennomslag. For hvis vi ikke lykkes med det, så vil det bli et årsmøte som handler om personfokus, i stedet for politikk. Det tror jeg ingen ønsker, sier Grande til avisen.

Trønder-Avisa erfarer at Trond Giske var blant kandidatene som skulle intervjues mandag. Årsmøtet i Trøndelag Ap, der nytt fylkesstyre og leder skal velges, holdes fra 20. til 22. mars.

På forsiden nå