Sp-Arnstad tar gjenvalg

Senterpartiets parlamentariske leder Marit Arnstad ønsker å fortsette på Stortinget og stiller til gjenvalg.

Marit Arnstad (Sp)  Foto: jens petter søraa

Saken oppdateres.

Nominasjonskomiteen i Sp Nord- og Sør-Trøndelag har startet arbeidet med nominasjonslistene til neste høsts stortingsvalg. I forrige uke gjorde nestlederen Ola Borten Moe det klart at han gjerne vil tilbake på Stortinget for Sør-Trøndelag Sp.

Nå melder partiets parlamentariske leder Marit Arnstad at hun ønsker gjenvalg.

– Jeg har sagt ja til å fortsette. Jeg ønsker å ta en periode til. Partiet er på en veldig spennende reise, og den har jeg lyst til å være med på. Sp av i dag forsvarer og fremmer noen viktige samfunnsinteresser som nesten ingen andre i norsk politikk er opptatt av, og der har vi en jobb å gjøre som jeg vil være med på, sier Arnstad til Trønder-Avisa.

Arnstad er nå inne i sin fjerde periode som Sp-representant for Nord-Trøndelag på Stortinget. Arnstad har i en årrekke bekledd ulike statsrådsposter.

På forsiden nå