Kvinne (46) døde i frontkollisjon på E6

Kolliderte med vogntog i Stavsjøfjelltunnelen.

Saken oppdateres.

En personbil og et vogntog kolliderte lørdag kveld front mot front på E6 i Stavsjøfjelltunnelen i Malvik.

Operasjonssentralen ved Sør-Trøndelag politidistrikt bekrefter at sjåføren av personbilen, 46 år gamle Kari Irene Lillemo Hjelmen fra Stjørdal, omkom i ulykken. Politiet varslet i løpet av natten de nærmeste pårørende.

Holdt på å velte

- Vi fikk melding kvart på ti om at en personbil og en trailer hadde kollidert i Stavsjøfjelltunnelen. Så langt tyder ting på at sjåføren av vogntoget er fysisk uskadd, sier operasjonsleder Arve Vagnild.

Alle utrykningsenheter, inkludert en luftambulanse, ble sendt til stedet lørdag kveld. Føreren av personbilen fikk behandling inne i helikopteret, men livet sto ikke til å redde.

På et mer trafikkert tidspunkt på døgnet kunne ulykken fått et enda mer tragisk resultat.

- Man kan bare tenke seg hva som hadde skjedd dersom det hadde vært på dagtid og kommet mer trafikk bak. Føreren av vogntoget har sagt at han holdt på å velte med traileren etter kollisjonen, sier Anders Sjøtrø, politibetjent på stedet.

Stengte E6

Etter kollisjonen lå det bildeler strødd i veibanen. Vogntoget ble stående med ødelagt fronthjul omtrent midt på veien etter ulykken, rundt 80 meter fra stedet der sammenstøtet fant sted.

Selve sammenstøtet skjedde 870 meter inn i tunnelen fra sørsiden.

Årsaken til ulykken var søndag morgen ikke kjent.

 
 
 
 
På forsiden nå