- Vi følger situasjonen

Politiet i Sør-Trøndelag vil ikke si om beredskapen er skjerpet.

Saken oppdateres.

Operasjonsleder Leif Berglund ønsker ikke å fortelle om Sør-Trøndelag politidistrikt har skjerpet beredskapen på bakgrunn av den voldsomme eksplosjonen som rystet regjeringskvartalet i Oslo klokken 15.26 fredag ettermiddag.

Følger situasjonen

- Vi kan ikke si noe annet enn at vi følger situasjonen kontinuerlig, sier han til adressa.no.

Berglund vil heller ikke si noe om hvorvidt politiet i Oslo har bedt om bistand fra Sør-Trøndelag.

- Ingen informasjon

Trondheimsordfører Rita Ottervik kom i dag hjem fra reise, og har brukt ettermiddagen til å orientere seg om situasjonen. Hun sier den beredskapsansvarlige i Trondheim kommune er i kontakt både med Sør-Trøndelag politidistrikt og PST for å høre om de har informasjon som gjør at beredskapen må økes i Trondheim.

– Foreløpig har vi ingen informasjon, sier Ottervik til adressa.no.

 
På forsiden nå