Malvik-politikerne hetses på nett

Kommunene og politikerne får massiv Facebook-kritikk etter mobbe-anke.

Politikerne i Malvik og kommunen får sterk kritikk på facebook etter å at formannskapet i kommunen vedtok å anke mobbedommen.  Foto: Faksimile fra Malvik kommunes facebookside

Saken oppdateres.

Trist, skammelig, utspekulert og forkastelig, er noen av ordene som brukes i de cirka 40 kommentarene som så langt er lagt inn under noen av sakene på Malvik kommunes facebookside.

LES OGSÅ: Ungdomsskole i Malvik dømt for mobbing

- Skam dere i Malvik kommune! Skam dere!, skriver en person.

Netthets etter anke

Politikerne må også tåle karakteristikker som onde, drittsekker, «møkkafolk» og mye annet.

Den massive nettkritikken kommer etter at Line Sommer Hoel, som har saksøkt kommunen, valgte å gå ut i media og i sosiale medier med fullt navn og bilde for å fortelle om mobbingen hun opplevde og hvordan hun opplever kommunens behandling av saken.

LES MER: Anker mobbedommen etter lukket møte

Det skjer etter at formannskapet i Malvik med fire mot tre stemmer valgte å anke den knusende dommen fra Sør-Trøndelag tingrett til Frostating lagmannsrett. Sp, Sv og Aps representanter i formannskapet stemte for å anke saken.

- Start underskriftskampanje!

«Dere ble ikke valgt inn som politikere for å være komplette drittsekker mot de svakeste. For å være helt ærlig vitner dette om mangel på helt basale ferdigheter, både som politikere og medmennesker. Finn dere gjerne en jobb der dere slipper å forholde dere til andre menneskers skjebner, for dette var rett og slett forkastelig. ‪#‎ÅretsKvalmeste‬ går til dere. gratulerer», skriver en person i en kommentar lagt inn 1. januar.

LES MER: – Jeg grudde meg voldsomt til å gå på skolen (PLUSS)

«START underskriftskampanje, KREV omvalg! og stem MØKKAFOLKET ut av alt som heter styre og stell i kommunen. Slike onde folk kan ikke sitte med makt», skriver en annen.

Vil presse kommunen

Adresseavisen kjenner også til at saken er kraftig debattert på flere ulike forum i tiden like før jul og i romjulen, etter at ankevedtaktet ble kjent.

LES OGSÅ: Mobbeoffer kan komme til å kreve millionerstatning (PLUSS)

Kontaktinformasjon til formannskapspolitikerne spres nå også på Facebook slik at folk skal kunne sende dem meldinger og legge press på dem for å få kommunen til å anke dommen.

Politikerne i Malvik og kommunen får sterk kritikk på facebook etter å at formannskapet i kommunen vedtok å anke mobbedommen. 
        
            (Foto: Faksimile fra Malvik kommunes facebookside)

Politikerne i Malvik og kommunen får sterk kritikk på facebook etter å at formannskapet i kommunen vedtok å anke mobbedommen.  Foto: Faksimile fra Malvik kommunes facebookside

På forsiden nå