Bilbergingsbil måtte reddes av bilbergingsbil

- Det var et komisk syn, sier bilføreren som ble vitne til den uvanlige redningsaksjonen.

På vinterglatte veier er det nok mange bilførere som er glade det finnes bilbergingsbiler som kan komme for å hjelpe. Heldigvis finnes det bergingsbiler som kan trå til når bilbergingsbilen selv havner i trøbbel.   Foto: Grete Vestmo

Saken oppdateres.

Snøværet har ført til trøbbel for mange bilførere på trønderske veier de siste dagene, og titt og ofte kommer bilbergingsbiler til for å hjelpe en bilfører som har vært uheldig på glatt vinterføre.

Søndag fikk deler av Trøndelag det største snøfallet i januar på over 50 år.

Hadde bil på taket

Onsdag ettermiddag fikk en fører av en bilbergingsbil selv føle på det glatte føret. Grete Vestmo var på vei fra Trondheim til Frøya, da hun passerte en uvanlig situasjon i nærheten av Fillan i Hitra.

- Jeg kjørte forbi en bilbergingsbil som tydeligvis hadde vært ute for å hjelpe en bil siden den hadde en bil på taket, da jeg passerte bilen oppdaget jeg at bilbergingsbilen hadde kjørt seg fast i veikanten, forteller Vestmo.

Før var det morsomt med snø...Se de artige bildene fra Adresseavisens fotoarkiv. (PLUSS)

Uvanlig redningssituasjon

Vestmo bestemte seg for å snu for å ta et bilde av den noe uvanlige situasjonen, og da hun var på vei tilbake til stedet ble hun møtt av en annen bilbergingsbil.

- Bilbergingsbilen kom til for å hjelpe den som hadde kjørt seg fast. Det var et komisk syn, sier Vestmo.

Også Trondheim bydrift får en utfordrende jobb når det snør tett.

På forsiden nå