Elisabeth Wahl og mannen var i ferd med å sette seg ned og spise frokost lørdag morgen da de la merke til noe som beveget seg utenfor kjøkkenvinduet på Oksvoll i Bjugn kommune.

- Jeg trodde først det var en stor katt, men da dyret kom nærmere viste det seg å være en fin rev. Det var en kjempeartig opplevelse, forteller Wahl Adresseavisen.

- Virket tam

Familien Wahl har opplevd å få både elg og rådyr inn på eiendommen tidligere, men rev på terrassen var en ny opplevelse.

- Det virket som han nesten var litt tam. Det er flere i området som har observert ham tidligere, sier Wahl.

Den nysgjerrige reven vandret en del frem og tilbake, og tok seg blant annet en tur på et jorde like i nærheten.

- Mannen min åpnet terrassedøra og ropte på ham. Da kom han tilbake til terrassen. Jeg var sikker på at han ville bli redd og stikke av, sier dyreelskeren.

Sa ja til skinke

På det nærmeste var reven bare 20-30 cm unna hånda til ektemannen.

- Vi forsøkte å gi ham brødskive, men det nektet han å spise. Så da ble det en pakke med kokt skinke i stedet, forteller Wahl.

Søndag har familien Wahl barnebarna på besøk, og håpet er at den kresne Mikkel Rev skal komme på besøk igjen.

- Han har ikke kommet ennå dessverre. Men på lørdag så virket det som han hadde god tid. Han satte seg ned og betraktet oss. Det var jo litt uvanlig, sier hun.

Følg Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter.

Elisabeth Wahl forteller at reven nektet å røre brødskivene som ble lagt ut. Kokt skinke gikk derimot ned på høykant. Foto: Elisabeth Wahl
Denne reven besøkte familien Wahl i Bjugn lørdag formiddag. Han var tydelig nysgjerrig på de som befant seg på andre siden av vinduet. Foto: Elisabeth Wahl