Han mener humor er superviktig, og er gjerne den som starter spøken. Men at torsdagens Facebook-oppdatering skulle nå så mange folk, bli så mye delt, og så mye kommentert hadde ikke butikksjef ved Byggeriet Brekstad, Tomas Dahl trodd.

- Jeg kopierte et bilde på nett, og la på en tekst. Så la jeg det ut på siden vår. Kort tid etter eskalerte det noe vanvittig, sier Dahl.

Det var Fosna-Folket som først omtalte saken.

Les også: Jobbsøker tok illeluktende hevn

- Uvirkelig

For med teksten «Trådløs skjøteledning selges meget billig. Kun 399 kr. pr meter», kombinert med bilde som illustrerer trådløs skjøteledning, så traff han humornerven hos mange.

Tirsdag ettermiddag hadde oppdateringen nådd over 520 000 personer. Over 550 har kommentert, og den er delt over 2200 ganger.

- Det er helt uvirkelig at den er nådd så mange, og at så mange liker humoren. Noen sure oppstøtt er det, og enkelte mener vi kunne ventet til 1.april, men det tror jeg er av folk som gikk på spøken, sier Dahl.

- Har noen gått på spøken?

- Hehe, ja. Rundt regnet har fem prosent trodd på det her. Blant andre har folk jeg kjenner, som jeg trodde var intelligente, gått fem på, ler Dahl.

Følg Adresseavisen på Facebook, Instagram og Twitter.

Les også: Tor fikk bilen fylt med isoporkuler

Mye latter

Han nekter for at han la ut oppdateringen som markedsføringstips, men innrømmer glatt at nettopp denne oppdateringen har vært det store samtaleemnet med kundene.

- Folk har jo fått det med seg, og mange vil ha trådløs skjøteledning. Noen vil ha med en grønn overledning også. I det hele tatt har det vært mye latter her de siste dagene, sier han.

Og nå ser han ikke bort fra at det kommer mer.

- Kanskje tilbud på en trådløs vannledning hadde vært noe...

PS. Et innlegg har nådd noen når det vises i nyhetsoppdateringen i Facebook-feeden.

Les også: Linn fikk bilen pakket inn i plast