Golden retrieveren Koda (1 1/2) ble meldt savnet mandag kveld i Midtre Gauldal. Tirsdag ble den funnet skutt og drept like utenfor hjemmet sitt på Hauka.

Onsdag formiddag har det ikke kommet inn noen tips til politiet, og de står så langt uten spor etter gjerningspersonen.

- Det jobbes nå med taktisk etterforskning, men vi har ikke kommet lenger med tanke på å finne den som gjorde dette, sier politijurist i dyrekrimgruppa i Trøndelag politidistrikt, Tina Værnes.

Les også: 19-åring siktet for å ha drept og flådd katt

Hun sier det fortsatt vil bli gjort noen vitneavhør, og at hunden vil bli sendt til obduksjon.

- Onsdag morgen hadde det ikke kommet inn noen tips til politiet, sier Værnes.

Lensmannen i Midtre Gauldal, Per Christian Stokke, bekrefter at det ikke har kommet inn noen konkrete tips i saken.

- Hørte et skudd

- Jeg vet ikke hva som har skjedd, bare at hunden min har blitt skutt, sa eieren Kristin Berg (28) til Adresseavisen etter at hun fikk den sjokkerende beskjeden tirsdag.

Koda ble bare ett og et halvt år gammel.

- Den gikk løs på gården, og var bare hjemme som den pleier. Nå, plutselig er han borte, sier Berg, som er sterkt preget av hendelsen.

Les også om den tre måneder gamle geitekillingen Mr. Gammen ble stjålet fra beitet, tatt med på fest i Trondheim og dumpet i byen i sommer.

Mest sannsynlig brukt rifle

Hun vet ikke hva som kan ha skjedd, men opplyser at Koda ikke kom inn til leggetid, og at noen hadde hørt et skudd i 20.30-tiden mandag kveld. Tirsdag morgen fant faren hennes hunden.

En politipatrulje på stedet bekreftet at hunden hadde skuddskader, og at den mest sannsynlig hadde blitt skutt med en rifle.