Over påske vil påtaleavgjørelsen etter dødsbrannen i Trondheim Bil-Demontering sine lokaler på Øysand bli offentliggjort.

- Påtaleavgjørelsen kommer første arbeidsdag etter påske. Den er ikke offentlig før den er forkynt for partene. Men vi snakker ikke om henleggelse av saken, sier politiadvokat Aage Midling i Trøndelag politidistrikt til Trønderbladet.

Gjenåpner kjøpesenter

I starten av februar måtte Centrum Shopping i Verdal stenge dørene på grunn av sviktende omsetning, men i går åpnet de igjen - om enn bare for å tømme hyllene. Ifølge Innherred.no var det bra med trafikk da butikken åpnet igjen med sterkt reduserte priser.

- Det er litt typisk når vi har opphørssalg med store rabatter, sier medeier i det tidligere minisenteret, Arild Valbekmo til nettstedet.

Namdalsavisa skriver tirsdag morgen at fylkesveg 17 på Høylandet er stengt på grunn av flom. Ifølge politiet er det ikke omkjøringsmuligheter.

Kommunen på Snapchat

Åfjord kommune ønsker å nå ungdommen i større grad og tar derfor i bruk Snapchat, skriver NRK Trøndelag. To tiendeklassinger har fått ansvaret for tilbudet, og meningen er at ungdom skal kunne sende inn bilder av store og små ting det må gjøres noe med.

I Oppdal kommune er det fare for ras i skiløypene mellom Ångarden og Stekerhaugen. Derfor ber Lønset Idrettslag alle skiløpere om å holde seg borte fra løypene inntil videre, skriver Opp.no.

I Selbu sliter grendahusene, skriver Nea Radio. For å bevare samlingspunktene kaster nå det lokale næringslivet seg inn.